fbpx

KΥΜCO G-DINK 300i: ΠΡΟΣΕΧΩΣ… ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Έρχεται τον Ιούνιο, σε ενδιαφέρουσα τιμή

Για σχεδόν 15 χρόνια, η σειρά Grand Dink έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα στην παγκόσμια αγορά, καταξιώνοντας το στη συνείδηση του κοινού σαν μια από τις καλύτερες και αξιόπιστες λύσεις στον χώρο των scooter. Οι σχεδόν 140.000 πωλήσεις μόνο στην ιταλική αγορά, απονέμουν στα μοντέλα Grand Dink τον τίτλο του best seller της Kymco!

Tο Kymco G-Dink 300i (περισσότερα ΕΔΩ) είναι η 4η γενιά της οικογένειας και συνδυάζει τη μοντέρνα εμφάνιση, πάνω σε ένα σκούτερ με ζωντανό και εύχρηστο χαρακτήρα, ιδανικό για χρήση μέσα στην πόλη. Διαθέτει ένα σύγχρονο υγρόψυκτο κινητήρα 270 κ.εκ. με ηλεκτρονικό ψεκασμό στην τροφοδοσία, που αποδίδει 22,9 ίππους στις 7.500 σ.α.λ και 2,5 Kgm ροπής. Η απόδοση του κινητήρα είναι τέτοια, ώστε να μεταφέρει τη δύναμή του στο δρόμο ομαλά και χωρίς ξεσπάσματα, κάτι πολύ χρήσιμο στην ελληνική άσφαλτο.

Το πλαίσιο είναι ξανασχεδιασμένο με ενισχύσεις στο μπροστινό του μέρος προκειμένου να επιτύχει υψηλές τιμές στον τομέα της ακαμψίας. Το μεταξόνιο φτάνει τα 1.470 χιλιοστά και το ύψος σέλας στα 765 χιλιοστά. Το συνολικό βάρος μόλις που φτάνει τα 157 κιλά. Την αυτονομία φροντίζει ένα ρεζερβουάρ 9,5 λίτρων, ενώ υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι, χρήσιμοι αποθηκευτικοί χώροι.

Οι τροχοί του G Dink 300i είναι 13 ιντσών μπροστά και 12 ιντσών πίσω. Το υδραυλικό δισκόφρενο μπροστά, διαμέτρου 240 χιλιοστών με τις διπλές δαγκάνες και τα σωληνάκια υψηλής πιέσεως, φροντίζουν το φρενάρισμα, μαζί με το πίσω δισκόφρενο των 200 χιλιοστών.

Το G-DINK αναμένεται σύντομα (μέσα στον Ιούνιο 2012) στην Ελληνική αγορά. Θα είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα (Λευκό, Μεταλλικό Μαύρο και Γκρι), σε τιμή που θα κρατηθεί χαμηλά, για τα επίπεδα της κατηγορίας.