fbpx

ΓΑΛΛΙΑ: YAMAHA XMAX 250 SPECIAL, x 2

To sport… και το MOMO sport

 Δύο σπέσιαλ, περιορισμένου αριθμού, Yamaha ΧΜΑΧ 250 συμπεριλαμβάνονται στη γκάμα της εταιρίας για τη Γαλλική αγορά. Το πρώτο ονομάζεται Sport και το δεύτερο Momodesign.

Yamaha XMAX 250 Sport Edition

Yamaha XMAX 250 Sport Edition

To μοντέλο Sport αλλά και το Momodesign είναι δύο παραλλαγές στο ίδιο θέμα που ονομάζεται Yamaha XMAX 250, ένα πολύ σημαντικό σκούτερ για τη γκάμα της γιαπωνέζικης εταιρίας, που κατασκευάζεται στην Ευρώπη και παρόλο τον κυβισμό των 250 κυβικών (και όχι των “300”, που διαθέτουν οι άλλοι κατασκευαστές) κρατάει σθεναρά το μερίδιό του στις πωλήσεις της μεσαίας κατηγορίας σκούτερ πόλης.

 

Το XMAX 250 Sport παράγεται σε περιορισμένο αριθμό, αφού το limited edition X-MAX 250 Sport, είναι μια πιο σπορτίβικη έκδοση του γνωστού μας X-MAX 250. Του σκούτερ με τον τετράχρονο 250άρη, ηλεκτρονικά τροφοδοτούμενο κινητήρα, με 15άρη μπροστά και 14άρη τροχό πίσω και δισκόφρενα και στους δύο τροχούς.

Yamaha XMAX 250 MOMOdesign

Yamaha XMAX 250 MOMOdesign

Η τρίχρωμη σέλα διαθέτει κόκκινη εξωτερική ραφή, το τιμόνι φοράει χαρακτηριστική, μικρή σπορ ζελατίνα και για τον συνεπιβάτη υπάρχει υποστήριξη/πλάτη. Το λογότυπο στα πλαϊνά καπάκια διαθέτει κόκκινο περίγραμμα, όπως διαθέτουν και τα όργανα και… αν μας ρωτούσε η Yamaha Γαλλίας εμείς θα προτείναμε και ένα κόκκινο σιρίτι περιφερειακά σε κάθε ζάντα. 

 δεύτερη και πιο εντυπωσιακή έκδοση ΧΜΑΧ, είναι και αυτή ντυμένη στο μαύρο χρώμα και ονομάζεται MOMODESIGN Limited Edition, που έχει δημιουργηθεί μετά από παρέμβαση της γνωστής ιταλικής εταιρίας ΜΟΜΟ. Η ιταλική παρέμβαση συνδυάζεται με τη σχεδίαση του XMAX 250, δημιουργώντας μια πιο δυναμική εικόνα, η ζελατίνα είναι και αυτή – όπως και στο μοντέλο Sport – κοντή, αλλά φιμέ και θυμίζει ΤΜΑΧ.

  Η σέλα είναι και εδώ τρίχρωμη, αλλά διαφορετικής σχεδίασης, με “γέφυρα” στην περιοχή του συνεπιβάτη, με το λογότυπο της ΜΟΜΟ ραμμένο πάνω της. Η εξάτμιση είναι της Akrapovic (δίνεται σαν εξτρά) με τελικό από ανθρακονήματα. Τα χρώματα του ΜΟΜΟ είναι μαύρο ματ και γκρι και το φέρινγκ είναι διακοσμημένο με το λογότυπο της εταιρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ