fbpx

VESPA ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

Βοηθάει την οργάνωση (RED)

 Δύο κατακόκκινες Vespa δόθηκαν από την Piaggio για να δημοπρατηθούν, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην φιλανθρωπική εταιρία (RED).

Η δραστηριότητα αυτή κίνηση που είναι παγκόσμιας εμβέλειας (www.joinred.com) και συλλέγει χρήματα για το πρότζεκτ AIDS Free Generation, που τάσσεται υπέρ της καταπολέμησης της μετάδοσης του υιού HIV από μητέρες σε παιδιά στην Αφρική.

H "κόκκινη" Βέσπα στην μεγάλη πλατεία του Μιλάνο

H "κόκκινη" Βέσπα στην μεγάλη πλατεία του Μιλάνο

Η δημοπρασία έγινε στο Hotel De Paris στο Μόντε Κάρλο, όπου έληξε και η ευρωπαϊκή περιοδεία, με το όνομα Cash & Rocket (RED) Tour, στην οποία 70 γυναίκες (στελέχη εταιριών, δικηγόροι, σχεδιαστές, γιατροί, διευθύντριες, μοντέλα, αρχιτέκτονες, στιλίστες, κ.λπ.) οδήγησαν ειδικά βαμμένα (RED) κλασικά και σπορ αυτοκίνητα.

 Η περιοδεία ξεκίνησε από το Λονδίνο και ολοκληρώθηκε στο Μόντε Κάρλο με στάσεις στο Παρίσι και το Μιλάνο – όπου βλέπουμε και τις φωτογραφίες (Piazza del Duomo). Τους συμμετέχοντες περίμενε μια κόκκινη ολοκαίνουργια Vespa LX 3V με τα λογότυπα της RED, που δωρίστηκε στην οργάνωση, μαζί με μια Vespa S 3V από το Piaggio Group.

Τι Βέσπα, τι Ρόλς Ρόις... όλοι ενάντια στο AIDS

Τι Βέσπα, τι Ρόλς Ρόις… όλοι ενάντια στο AIDS

Οι δύο Vespa LX 3V και S 3V πουλήθηκαν τελικά για 11.000 ευρώ, συμβάλλοντας στην προσπάθεια συλλογής χρημάτων κατά τη διάρκεια της περιοδείας. Το κοινό βοήθησε και αυτό οικονομικά στο ταξίδι των κυριών μέσω του www.crowdrise.com/redtour

Πέρα από τις δύο Vespa και τη βοήθεια στο Cash & Rocket (RED) Tour, όλο το showroom του Piaggio Group στο Μιλάνο – στην οδό Spazio Broletto 13 – είχε ντυθεί έτσι ώστε να υποστηρίξει το (RED) και να ευαισθητοποιήσει τους φίλους των δύο τροχών στη μάχη ενάντια στο AIDS.

Μέχρι σήμερα έχουν μαζευτεί 190 εκατομμύρια δολάρια και περισσότεροι από 14 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν βοηθηθεί μέσω των παγκοσμίων προγραμμάτων τα οποία υποστηρίζει το (RED) ενάντια στη νόσο.