fbpx

SCOOTER CUSTOMSHOW 2012: ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΟ SAARBRUCKEN

H φαντασία στον πλανήτη σκούτερ

Η 8η εκδήλωδση του ετήσιου “Scooter Customshow” θα γίνει την Κυριακή 10 Μαρτίου του 2012 στον εκθεσιακό χώρο E-Werk στην πόλη του Saarbrücken της Γερμανίας. Γερμανοί, Γάλλοι, Βέλγοι και Δανοί κατασκευαστές, βελτιωτές, καλλιτέχνες, τρελοί, θεότρελοι και άλλοι δίνουν για 8η φορά το ραντεβού τους στο Saarbrücken, όπου επιδεικνύουν το πάθος τους. Προσέξτε όμως πάνω σε τι; Πάνω σε σκούτερ, μόλις 50 κυβικών!

Τα Scooter Attack και το Maxiscoot, που είναι τα δυο περιοδικά που διοργανώνουν την εκδήλωση, ανακοίνωσαν πρόσφατα τις ημερομηνίες του “8th International Scooter Customshow”, ο οποίο όπως κάθε χρόνο γίνεται στο Saarbrücken (Ζάαρμπρίκεν), μια γερμανική πόλη, που βρίσκεται κοντά στα γαλλικά σύνορα.


Βελτιωτές σκούτερ από όλη την Ευρώπη μαζεύονται κάθε χρόνο και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες τα πράγματα είναι πολύ ενδιαφέροντα. Μια από τις ατραξιόν της έκθεσης θα είναι τα “φτιαγμένα” σκούτερ που θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με 12 κατηγορίες, όπως βάψιμο, φωτισμός, αγωνιστική εμφάνιση, ήχος ή ακόμα και αυθεντικότητα. Με λίγα λόγια οι θεατές θα μπορούν να θαυμάσουν τα πιο περίεργα και πρωτότυπα πράγματα που έχουν δει ποτέ πάνω σε scooter.

Περισσότερες πληροφορίες: www.scooter-customshow.de