fbpx

LE MINZ 24: 24ΩΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΣΚΟΥΤΕΡ

Από την Αυστραλία, με μπόλικη τρέλα!

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά πέρσι στην Αυστραλία μια ομάδα φανατικών σκουτεριστών, μαζί με μια ακόμα ομάδα φίλων των αγώνων, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να να φτιάξουν έναν ακόμα αγώνα αντοχής με σκούτερ στην πίστα. Ήταν ο “24ωρος αγώνας του Λεμίνζ” (από τις “24 ώρες του Λεμάν”), με 50άρια σκούτερ! Φέτος στον αγώνα θα λάβει μέρος και o, 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Superbike,  Αυστραλός Troy Bayliss, o οποίος απ’ ότι βλέπετε άρχισε ήδη να κάνει προπόνηση…

Troy Bayliss: 3 φορές -2001, '08, '09 - παγκ. πρωταθλητής Superbike

Troy Bayliss: 3 φορές -2001, ’08, ’09 – παγκ. πρωταθλητής Superbike

Ο αγώνας Le Minz είναι φιλανθρωπικού σκοπού, κι εκεί πέρσι είχε επιτευχθεί παγκόσμιο ρεκόρ που γράφτηκε στο βιβλίο Γκίνες, αφού διανύθηκαν 1.189 χιλιόμετρα σε 24 ώρες!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στην Ανατολική ακτή, στο τουριστικό Gold Coast (στο Gold Coast Parklands) και διοργανώνεται από την αντιπροσωπεία των ταϊβανέζικων σκούτερ TGB της Αυστραλίας, και σε 24 ώρες καλύπτονται σχεδόν 1.100 χιλιόμετρα και 2.000 γύροι.

To σκουτεράκι που οδηγεί είναι 50άρι της TGB

To σκουτεράκι που οδηγεί είναι 50άρι της TGB

Όταν ακούει κάποιος τη λέξη “σκούτερ” σίγουρα δεν έρχονται στο μυαλό του, ονόματα όπως Troy Bayliss, Jason Crump (3 φορές παγκ. Πρωταθλητής Speedway) και Gary McCoy (αγαπημένος και εντυπωσιακής τεχνικής, αγωνιζόμενος του Παγκ. Πρωτ. Ταχύτητας). Και οι τρεις αυτοί θα βρεθούν στις 8 και 9 Δεκεμβρίου στο Gold Coast Parklands Showground, για τον δυσκολότερο αγώνα με σκούτερ στον κόσμο, τον ¨”Le Minz 24 Hour Scooterthon”, που διοργανώνεται για 8η χρονιά.

Οι Troy Bayliss και Jason Crump θα οδηγήσουν μαζί με τον ρέκορντμαν του Guinness τον Mark Brownie Brown στην ίδια ομάδα, ενάντια στις 30 ακόμα, τριμελείς, ομάδες που θα λάβουν μέρος. 

O πάντοτε φιλικός και προσηνής Troy Bayliss, στα δεξιά με τη φόρμα

O πάντοτε φιλικός και προσηνής Troy Bayliss, στα δεξιά με τη φόρμα

Ο πολλάκις νικητής Moto GP και Superbike, Gary McCoy, θα λάβει μέρος επίσης μέρος στον αγώνα, πεπεισμένος ότι μπορεί να προσφέρει και θέαμα – γνωστός από τα εντυπωσιακά του ανάποδα τιμόνια ο Gary… – ειδικά αφού είδε πρώτα τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Bayliss στη σελίδα του στο Facebook, μετά από την προπόνησή του…

Tα έσοδα από το Scooterthon θα δοθούν σε ιδρύματα για παιδιά στην Αυστραλία.

Οι παραπάνω φωτογραφίες που βλέπετε δημοσιεύθηκαν στη σελίδα του Troy Bayliss στο Facebook… Aπλά απίθανος!