fbpx

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ: VESPA FORUM HELLAS

Πίτα οι Βεσπάκηδες… (έκοψαν)

 Όπως λένε συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις… “Σε μια σεμνή τελετή” κόπηκε η πίτα για το 2012, από τα μέλη του Vespa Forum Hellas. Οι δεκάδες φίλοι των Vespa και μέλη του δραστήριου ιντερνετικού club “Vespa Forum Hellas” δημιούργησαν μιαν “πολύ ωραία ατμόσφαιρα”, όπως οι Βεσπάκηδες ξέρουν να κάνουν.

Eπτά άνθρωποι, ένα μαχαίρι, μία πίτα

Έξω από το cafe Gratzi στην Αλσούπολη, μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο Καλογρέζας, είχαν παραταχθεί τα υπέροχα Βεσπάκια τους, διαφόρων χρωμάτων και χρονολογιών. Μερικά ανακατασκευασμένα, μερικά καθόλου ανακατασκευασμένα, μερικά μεταποιημένα, μερικά νορμάλ, φτιάχνοντας έτσι ένα μίγμα που αναδεικνύει την ελευθερία της επιλογής των μελών της ομάδας.

Επίσημος καλεσμένος ο “παλιός”, καλός δημοσιογράφος Αντώνης Κόλλιας, ο οποίος βραβεύτηκε για το πολυετές του έργο, όσον αφορά στους δύο τροχούς (του ευχόμαστε σύντομα να αποκτήσει και μια Vespa στη συλλογή του…). Παράλληλα κόπηκε η πίτα, βρέθηκε το φλουρί, μοιράστηκαν τα δώρα της κλήρωσης και γιορτάστηκαν… τα 5 χρόνια ζωής του Vespa Forum Hellas.

(Οι άνθρωποι του club θέλουν να ευχαριστήσουν τους κάτωθι υποστηρικτές ΧΑΨΙΑΣ TRAVEL & AGOUDIMOS LINES, KYROY SCOOTERSHOP, ΘΑΝΟΣ-SCOOTERMANIA, ΑΦΟΙ ΔΟΞΑΚΗ, KERKIS ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ, YOURSPACE ΧΑΛΑΝΔΡΙ, CUISINE & BAIN ΧΑΛΑΝΔΡΙ, RETROSEXUAL VINTAGE SHOP)