fbpx

ΒΟΧΧ: ΤΟ iPHONE ΤΩΝ ΣΚΟΥΤΕΡ

Ένα μέτρο μήκος και σε 10 χρώματα…

 Με σχεδόν 4.000 δολάρια αμερικής μπορείτε να αποκτήσετε μέσα στο 2012 το νέο “ντηζαϊνάτο” ηλεκτρικό, μοναδικής εμφάνισης σκούτερ της εταιρίας Boxx. Ένα προϊόν, που – σαν δεκάδες άλλα μέσα στην καταναλωτική μας κοινωνία – αντιγράφει το σχήμα και τη φιλοσοφία πίσω από τη σχεδίαση του iPhone.

Boxx scooter: Το μέλλον της μετακίνησης; Τουλάχιστον από πλευράς εμφάνισης καλό είναι...

Κατασκευάζεται από την Boxx Corp και δημιουργήθηκε για καθημερινή μετακίνηση. Μοιάζει με κουτί που του έχουν βάλει ρόδες, θυμίζει κεντρική μονάδα κομπιούτερ και μπορείτε να το παραγγείλετε σε 10 διαφορετικά χρώματα.

Τα κακά νέα είναι ότι είναι ακριβό, αφού με αναβαθμίσεις…. δηλαδή με καλύτερα εξαρτήματα μπορεί να φτάσει και τα 5,540 δολάρια, έχει τελική κοντά στα 50 χ.α.ω. και αυτονομία 32 χιλιομέτρων. Η επαναφόρτιση των μπαταριών του ολοκληρώνεται σε 4 ώρες και αν σπαταλήσετε 350 δολάρια παραπάνω, γίνεται σε 1 ώρα.

 

 

 

 

 

 

Το μήκος του Boxx είναι 1 μόλις μέτρο, η κίνηση γίνεται και στους δύο τροχούς και το βάρος φτάνει τα 60 κιλά. Το αλουμινένιο κάλυμμά του κρύβει δύο αποθηκευτικούς χώρους, που μπορούν να μεταφέρουν κανα-δυο σακούλες με ψώνια.

Πηγή: www.boxxcorp.com