fbpx

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΣΚΟΥΤΕΡ: ΤΟ ΤΣΟΠΕΡΟ-ΣΚΟΥΤΕΡ

Kάθε μέρα με το τσόπερ

 Η γιαπωνέζικη εταιρία βελτιώσεων και μετατροπών σκούτερ DNK δεν περιορίζεται στα μεγάλα σκούτερ, των 250 κυβικών τα οποία “πειράζουν” συνήθως οι ντόπιοι σκουτερίστες. Αυτή τη φορά “στόχος” της DNK έγινε ένα μικρό δίχρονο πενηντάρι… και κοιτάξτε πως το έκαναν!

Εμείς το προσωπικό της DNK συνεχίζουμε να γοητεύουμε τους αναβάτες με τα σχέδιά μας, τα οποία πάντοτε θεωρούνται προχωρημένα και σημαντικά” δηλώνουν οι άνθρωποι του οίκου και πιάνουν στα χέρια τους το σκουτεράκι πόλης και “του αλλάζουν τα φώτα”. Κυριολεκτικά στην περίπτωσή μας, αφού ο προβολέας έχει τοποθετηθεί πάνω σε ένα τιμόνι τύπου τσόπερ!

Ίδιας φιλοσοφίας είναι και η διπλή σέλα που διαθέτει και πλάτη για τον συνεπιβάτη, σε στυλ της δεκαετίας του ’70. Επιμήκυνση έχει δεχθεί η ουρά, αλλά και οι βάσεις του κινητήρα, έτσι ώστε να απομακρυνθεί ο κινητήρας και ο πίσω τροχός και να αυξηθεί το μεταξόνιο. Με αυτό τον τρόπο το σκουτεράκι έχει γίνει “μακρύ” και σίγουρα διαφορετικό από τα υπόλοιπα. 

Οι ζάντες έχουν χρωμιωθεί και έχει αλλάξει το αμορτισέρ πίσω, αλλά και το πλαϊνό στάντ, το φίλτρο αέρα, η εξάτμιση φυσικά με τον μεγάλο θάλαμο διαστολής και τη διαδρομή “φίδι”. Επίσης έχουν αλλάξει τα γκριπ και έχουν τοποθετηθεί 4 ηχεία της Alpine που πάνε ταίρι με ένα καλό ηχοσύστημα. Πως θα ακούει εξ άλλου ο αναβάτης το “Born to be wild” στη διαπασών, στα στενά του Τόκιο;

Πηγή: DNK, Ιαπωνία