fbpx

PEUGEOT VIVACITY 3 50: Προσφέροντας δώρα

Πενηντάρια με δώρο βαλιτσάκι

Η αντιπροσωπεία των scooter της Peugeot στην Ελλάδα προσφέρει τα Vivacity 3 50, με τετράχρονο ή δίχρονο κινητήρα και το Vivacity 3 50 Sixties με δωρεάν σχάρα και εργοστασιακό βαλιτσάκι της Peugeot χωρητικότητας 30 λίτρων!

vivacity-3_whitevivacity-rt_08

Το Peugeot Vivacity 3 50 είχε ήδη μεγάλες αποθηκευτικές δυνατότητες, αφού κάτω από τη σέλα του χωράει ένα full-face κράνος και επίσης διαθέτει έναν ακόμα κλειστό αποθηκευτικό χώρο Jet-In στο ρύγχος για ένα κράνος τύπου jet.

Τώρα, με τη βαλίτσα δώρο βαλίτσα των 30 λίτρων το σκούτερ αποκτά αποθηκευτικούς χώρους συνολικής χωρητικότητας 65 λίτρων, χαρακτηριστικό που μόνο ένα μεγάλου κυβισμού σκούτερ μπορούσε να προσφέρει.

VIVACITY DET3

VIVACITY DET1

vivacity-3_black (1)

Το Peugeot Vivacity 3 50 είναι ένα εύχρηστο και εύκολο στο χειρισμό σκούτερ, ευέλικτο με χαμηλό κέντρο βάρους και compact διαστάσεις. Παράλληλα έχει κινητέρα με χαμηλή κατανάλωση, με το μεγάλο ρεζερβουάρ των 8,5lt να του προσφέρει αντίστοιχη αυτονομία.

Με αισθητική “Urban Chic” που ακολουθεί τις γραμμές της Peugeot, η εμφάνιση του Vivacity 3 50 αποπνέει κομψότητα. Φινετσάτη μάσκα, τελικό εξάτμισης με προστατευτικό αλουμινίου, καλαίσθητος, πλήρης πίνακας οργάνων με αναλογικές και ψηφιακές ενδείξεις και ρετρό μπλε φωτισμό.

VIVACITY DET2

vivacity-rt_02

Στην έκδοση “Sixties”, οι μοντέρνες γραμμές του scooter συνδυάζονται με ρετρό αναφορές στη δεκαετία του ’60, με παστέλ χρωματισμούς, γραφικά Sixties, χρωμιωμένους καθρέφτες, προβολέα και μάσκα. Διαθέσιμοι χρωματισμοί: Vivacity 3 50 : Κόκκινο, Μαύρο και Λευκό. Vivacity 3 50 Sixties: Μπλε, Ivory. Η τιμή των Peugeot Vivacity 3 50 και Peugeot Vivacity 3 50 Sixties είναι στα 1.449 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε, 210 3418262, info@teomoto.gr) www.peugeotscooters.gr

vivacity-sixties_ciel

Peugeot Vivacity 3 50 Sixties

vivacity-sixties_cream

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ