fbpx

KYMCO: H Ducati στα MotoGP με People S

Κατακόκκινα και έτοιμα για όλα!

Πώς σας φαίνεται ένα Kymco People S βαμμένο κατακόκκινο στα αγωνιστικά χρώματα της Ducati… το οποίο να οδηγούν ο Andrea Dovizioso, και όλοι οι επίσημοι αναβάτες του Παγκοσμίου MotoGP και Superbike;

Πρόκειται για Kymco People S 125i βαμμένα αποκλειστικά για τους ανθρώπους των εργοστασιακών ομάδων της Ducati στα MotoGP και στα Superbike και δεν διατίθενται προς πώληση σε κοινούς θνητούς…

Το ότι μεταξύ της Kymco και της Ducati υπάρχει μια μακροχρόνια συνεργασία είναι γνωστό.

Η συνεργασία μεταξύ της μεγάλης εταιρίας σκούτερ της Ταϊβάν και της λαμπερής ομάδας της Ducati Corse συνεχίζεται και ενισχύεται: ένας στόλος από People S 125i συνοδεύει τις επίσημες ομάδες της Ducati στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, αλλά και στο Π.Π. Superbike για τη σεζόν που διανύουμε.


Το Kymco People S 125i είναι το σκούτερ το οποίο προτιμήθηκε να γίνει “εργοστασιακό Ducati” και μπορούμε να πούμε ότι το αισθητικό αποτέλεσμα δικαιώνει την επιλογή.

Η συμφωνία μεταξύ των δυο εταιριών υπογράφηκε για πρώτη φορά το 2016 και ανανεώνεται συνεχώς μέχρι σήμερα.


Και στις δύο ομάδες της Ducati και στα δυο παγκόσμια πρωταθλήματα, η Kymco έχει προμηθεύσει τον στόλο των People S, τα οποία χρησιμοποιούνται διαρκώς όλες τις μέρες που μένουν ομάδες και άνθρωποι στην εκάστοτε πίστα, σε βοηθητικές δουλειές και μετακινήσεις.

Τα περιορισμένου αριθμού People S που έχουν ντυθεί στα χρώματα των ομάδων της Ducati υπάρχουν σε δύο εκδόσεις.

Ο κατακόκκινος συνδυασμός προορίζεται για την ομάδα της Ducati στα MotoGP, ενώ ο κοκκινόμαυρος για την ομάδα Aruba.it Racing της Ducati στα Superbike.

Ε, και ναι, δεν θα ήταν κακή ιδέα η κυκλοφορία στο εμπόριο μιας limited edition σειράς People S σ’ αυτά τα χρώματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ