fbpx

KYMCO, MOTOGP: ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΠΑΝΕ ΣΤΑ GP

Επίσημος χορηγός η Kymco στο γαλλικό GP

Είναι γνωστό ότι ακόμα και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, αυτό που έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια να ονομάζουμε MotoGP υποκλίνεται μπροστά στα σκούτερ. Αυτή τη χρονιά τα σκούτερ θα έχουν την τιμητική τους στο GP της Γαλλίας.

Τα σκούτερ της Kymco θα εμφανιστούν επίσημα στον αγώνα της Γαλλίας (έναν από τους 18 του φετινού προγράμματος που γίνονται σε 5 ηπείρους) που παραδοσιακά γίνεται στο Le Mans, με κύριο χορηγό την Monster Energy, αλλά και το ταϊβανέζικο εργοστάσιο. Πέρα από την διαρκή εξερεύνηση της τεχνολογίας αιχμής για τη δημιουργία των ταχύτερων μοτοσυκλετών του κόσμου οι άνθρωποι των GP πρέπει να μετακινούνται κιόλας, άρα τι καλύτερο από ένα σκούτερ;

kymco-kxct-monster-motogp2015

kymco-monster-motogp2015-agility-

Το Grand Prix της Γαλλίας θα πραγματοποιηθεί στις 15, 16 και 17 Mαίου και η Kymco θα είναι ακόμα μια χρονιά ο επίσημος προμηθευτής για τους διοργανωτές, προμηθεύοντάς τους με K-XCT και Agility. Ενδιαφέρον είναι επίσης και η εφαρμογή και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα των scooter της Kymco, αφού τα ειδικά αυτοκόλλητα “Grand Prix de France Le Mans” και “Monster Energy” ταιριάζουν πολύ πάνω στο ανθρακί ματ χρώμα. Τα κομψά σκούτερ θα κυκλοφορούν για τρεις μέρες γύρω από τους ημίθεους Marquez, Rossi, Lorenzo, Doviziozo και την παρέα τους, αλλά και τους αναβάτες της Moto2 και Moto3, που θα χαρίσουν κορυφαίες μάχες στους 100.000 θεατές που παρακολουθούν συνήθως τον αγώνα.

Τα 30 περίπου σκούτερ θα υποστηρίξουν με τις υπηρεσίες τους το διεθνούς φήμης GP που θα αναμεταδοθεί σε εκατομμύρια θεατές από 207 χώρες του κόσμου, γιατί τελικά… “και τα MotoGP, θέλουν τα σκουτεράκια τους” για να λειτουργήσουν αποτελεσματικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ