fbpx

Μ. ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ: ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Το νέο που ακολουθεί δεν έχει να κάνει με τα σκούτερ, έχει να κάνει όμως με τους δυο τροχούς και τον γνωστό στον χώρο Μιχάλη Σπηλιώτη της εταιρίας Σπηλιώτης και του No Limits, απ’ όπου λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Ο Περιστεριώτης πρωταθλητής Μιχάλης Σπηλιώτης ανακοινώνει πως στις ερχόμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη και την Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών.

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης είναι υποψήφιος για την τέταρτη συνεχόμενη θητεία του στον Δήμο Περιστερίου, έχοντας από το 2002 αναδείξει πολυσύνθετο έργο, στον τέταρτο μεγαλύτερο Δήμο της Ελλάδας.

Ο Μιχάλης Σπηλιώτης είναι για πρώτη φορά υποψήφιος για δημόσιο αξίωμα. Φέρνει στην Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών ένα βιογραφικό γεμάτο επιτυχίες από τον χώρο των εγχώριων και διεθνών αγώνων μοτοσυκλέτας, αλλά και τον επιχειρηματικό στίβο. Η εταιρεία Σπηλιώτης ΑΕ εδώ και δεκαετίες συνιστά σημείο αναφοράς για τον Δήμο Περιστερίου, ενώ ο ίδιος προέδρευσε επί 4 χρόνια του Πανελληνίου Συνδέσμου Εμπόρων-Εισαγωγέων Δικύκλων (ΠΑΣΕΕΔ)”.

X