fbpx

ΗΡΘΕ ΤΟ ΥAMAHA XENTER 150, ME TIMH 3.090 ευρώ

H Υamaha φοράει 16ιντσά…

Η επίσημη αποκλειστική διανομέας της Yamaha Motor, στην Ελλάδα, ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., ανακοίνωσε την τιμή του νέου Yamaha Xenter150, στις 3.090 ευρώ. Το σημαντικό είναι ότι μέσα στην τιμή περιλαμβάνεται το top-case (βαλιτσάκι), ενώ σαν επιπλέον αξεσουάρ διατίθενται ο ανεμοθώρακας, η ποδιά και η πλάτη συνεπιβάτη. Η τιμή κρίνεται σαν μέση, για την κατηγορία, αφού είναι χαμηλότερη από την τιμή του Honda SH 150 και των Vespa LX 150, λίγο υψηλότερη του Suzuki Sixteen 150 και κατά πολύ ακριβότερη των SYM Symphony 150, Κymco Agility 150, Piaggio Liberty 150.

Το νέο Υamaha Xenter150 διαθέτει υγρόψυκτο τετράχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα 155 κ.εκ., ανάρτηση monocross στον πίσω τροχό, επίπεδη ποδιά, τροχούς 16’’, συδυαζόμενα φρένα (UBS) και ενισχυμένο πλαίσιο για μεγαλύτερη ακαμψία. Το νέο ελαφρύ σκούτερ πόλης της ιαπωνικής εταιρίας είναι άμεσα διαθέσιμο σε τρία χρώματα – λευκό, γκρι και μαύρο – στο Πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών ΥΑΜΑΗΑ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο scooter, καθώς και διευθύνσεις των καταστημάτων που μπορείτε να απευθυνθείτε, θα βρείτε στις ιστοσελίδες : www.yamaha-motor.gr, και www.motodynamics.gr

 (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΚΡΙΣΗ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ YAMAHA XENTER 150 ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)

 

X