fbpx

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΤΣΗΣ: 1969 -2015

Καλό ταξίδι φίλε Παναγιώτη…

Χθες το πρωί έφυγε από τη ζωή ένας άξιος άνθρωπος και εξαιρετικός συνάδελφος ο Παναγιώτης Αρχοντίτσης, μετά από πολύμηνη και θαρραλέα μάχη με σοβαρή νόσο.

Έμπειρος και ικανός δημοσιογράφος, ο Παναγιώτης Αρχοντίτσης – ή “άρχοντας” για τους φίλους του – συμπλήρωνε σχεδόν είκοσι χρόνια στο χώρο των περιοδικών και ιστοσελίδων ειδικού τύπου, δύο και τεσσάρων τροχών. Ξεκίνησε την εμπλοκή του με τα έντυπα από το περιοδικό “Moto-Τρίτη” το 1996 (είχε σπουδάσει Μηχανολογία) και έκτοτε πέρασε από τα περιοδικά “MOTORRAD”, “2Τροχοί”, “0-300” είτε σαν συντάκτης, είτε σαν Διευθυντής Σύνταξης. Είχε έναν μοναδικό τρόπο να γράφει, να εκφράζεται και να αξιολογεί μοτοσυκλέτες, κι απ’ όπου πέρασε άφησε πίσω του μόνο φίλους.

Pan

Pan2

Από τα μέσα της δεκαετίας του 2000 πέρασε στα περιοδικά των τεσσάρων τροχών, στο χώρο του internet, δημιούργησε τη σελίδα Used-Moto.gr και παράλληλα ήταν ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτές της σχολής California Superbike School, διδάσκοντας την υψηλή τέχνη της οδήγησης μοτοσυκλέτας σε εκατοντάδες εκπαιδευόμενους.  Έφυγε από τη ζωή χθες το πρωί, της 14ης Απριλίου σε ηλικία 46 ετών.

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, φίλε Παναγιώτη. Καλό ταξίδι… Β. Α.

(τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγό του Έφη και την οικογένειά του. Η κηδεία του Παναγιώτη γίνεται σήμερα Τετάρτη 15 Απριλίου, στις 3 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης, στη Λεωφ. Τατοΐου)