fbpx

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ VESPA, 2012

Βέσπες… τσι Κρήτης

Διανύοντας το δεύτερο εξάμηνο «ζωής» του και αριθμώντας πάνω από 100 μέλη πλέον, το Χανιώτικο Club Βέσπας ανέλαβε την διοργάνωση της Παγκρήτιας  Συνάντησης Vespa, για το 2012.

Το Σαββατοκύριακο 30 & 1 Ιουλίου σε μια διήμερη «γιορτή» θα βρεθούν οι φίλοι της “Ιταλίδας Θεάς” από όλη τη Κρήτη – και όχι μόνο, ελπίζοντας για συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα – για δυο μέρες γεμάτες βόλτες, διασκέδαση, παιχνίδια στην θάλασσα και νυχτερινό beach party.

Σκοπός και κύριο μέλημα της Χανιώτικης Παρέας είναι να περάσουν όλοι οι συμμετέχοντες αξέχαστα, να απολαύσουν τις Vespa τους αλλά και οι “Εκτός Χανίων” να γνωρίσουν την πόλη μέσα από όμορφες και διασκεδαστικές διαδρομές.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα, το οποίο θα διαμορφωθεί ανάλογα με την συμμετοχή των επιχειρήσεων που θα υποστηρίξουν τη διοργάνωση, ώστε να επιτευχθεί μηδαμινό κόστος για τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες στο Facebook : Vespa Club Chania, στο ttp://vespaclubchania.blogspot.com/, και στα τηλέφωνα 6983 671828 & 6945 970386

Γιατί… είμαστε πολλοί που ξέρουμε από Βέσπα!

(πατήστε εδώ για να δείτε την ανακοίνωση της περσινής συγκέντρωσης)

 

X