fbpx

BIMOTA SCOOTER: ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

Αποκύημα φαντασίας… προς το παρόν

“Θεέ και κύριε, ένα σκούτερ απ’ τη Bimota!” αναφώνησαν οι λάτρεις των ιστορικών ιταλικών μοτοσυκλετών της εμβληματικής φίρμας από το Rímini. Μιας και δεν τολμάει η Ducati κάποιος άλλος πρέπει να κάνει το βήμα…

Προς το παρόν το σκίτσο που βλέπετε είναι το προϊόν φαντασίας του εμπνευσμένου – και αγαπημένου – σχεδιαστή, του ιταλού Oberdan Bezzi, που κάπως έτσι φαντάζεται το ιταλικό mega scooter με το έμβλημα της Bimota. Με επιρροές από ΤΜΑΧ, από SRV, αλλά και από σπορ μοτοσυκλέτες.

Tα σχέδια του Oberdan Bezzi (τα οποία έχουμε φιλοξενήσει και στο παρελθόν στο Scooternet) εκτός από τις πολύ ενδιαφέρουσες γραμμές που προτείνει, πολλές φορές πλησιάζουν εξαιρετικά τα σχήματα τα οποία τελικά υιοθετούνται στην παραγωγή. Αυτό έχει συμβεί στο παρελθόν – όσον αφορά στα σκούτερ – στην περίπτωση των BMW C600 Sport και των Yamaha T-Max 530.

Αν στα παραπάνω προσθέσετε, ότι πολλές φορές κάποιος (ο κύριος Bezzi σε αυτή την περίπτωση), από τα θετικά σχόλια αναγνωστών στην προκειμένη περίπτωση, μπορεί να εμπνεύσει μια εταιρία προσφέροντάς της μια έτοιμη ιδέα, δεν θα ήταν καθόλου άσχημα να βλέπαμε την ιστορική Bimota να περνάει και στα σκούτερ.

www.motosketches.blogspot.gr/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X