fbpx

LAMBRETTA: ΠΙΕΣ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΕΤΑ…

… είναι δυναμωτική!

Το ψάξαμε λίγο, αλλά το πετύχαμε… Η εταιρία λοιπόν που μηνύει, την άλλη εταιρία που έφτιαξε την όμορφη σύγχρονη Lambretta (δείτε την εδώ) και διατείνεται πως της ανήκουν τα δικαιώματα του Brand Name της θρυλικής ιταλικής εταιρίας, έχει προσφέρει στον κόσμο μέχρι στιγμής εκτός από μπλουζάκια, ρολογάκια, μπουφανάκια με το σήμα της Lambretta και… energy drink.

Toν Φεβρουάριο του 2010 λοιπόν η Fine White Line λανσάρισε και το Lambretta Energy drink στην Αγγλία, την Ιρλανδία και την Ιταλία. Το ποτό κατασκευάζεται στην Αυστρία (!) και πρόκειται για συνδυασμό χυμού φρούτων με “ενισχυτικά”. Όχι ρε σεις, όχι με δίχρονο λάδι…
Το “Ποτο-Λαμπρέτα” πωλείται σε πλαστικά μπουκάλια των 60 ml και αν σας ενδιαφέρει από εμπορικής πλευράς στη χονδρική το κάθε μπουκάλι έρχεται στα 10 λεπτά του ευρώ, δηλαδή όσο περίπου και τα υπόλοιπα energy drinks της αγοράς.


Το αστείο είναι πως στο κουτί είναι διακοσμημένο εκτός από τα παραδοσιακά βρετανικά λιοντάρια, το γνωστό mod σήμα με τους τρεις κύκλους (μπλε, άσπρο, κόκκινο) και με το σύνθημα “Keep the faith”, “Έχε πίστη” δηλαδή, ενώ πρέπει εδώ να αναφέρουμε πως το κίνημα των σκουτεράδων στην Αγγλία με τις κλασικές Vespa και Lambretta, συχνά συνδέεται με τον ρατσισμό, την ξενοφοβία και την άκρα δεξιά πολιτική σκηνή της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ