fbpx

QJMotor LTΜ 125: Διευρύνεται η γκάμα των σκούτερ

Επίθεση σε όλα τα μέτωπα – και στη ρετρό κατηγορία

Μετά τα πρώτα μοντέλα σκούτερ της QJMotor που κάλυπταν τις βασικές κατηγορίες, τώρα έρχεται και ένα ρετρό-κλασικό που βάζει στόχο να εξυπηρετήσει τους αρχάριους και τους μικρότερου αναστήματος αναβάτες/αναβάτριες. Λέγεται LTM 125 (LTR λέγεται στην Ευρώπη) κι ακολουθεί κλασικές φόρμες.

Ιδανικό για αστικές διαδρομές είναι το μικρών διαστάσεων, ρετρό σκούτερ QJMotor LTM 125, το οποίο θα επιδείξει ευελιξία (λόγω γεωμετρικών χαρακτηριστικών) και ελαφρότητα χάρη στο χαμηλό του βάρος στα μόλις 118 κιλά.

Σχεδιασμένο εκ του μηδενός, χωρίς να κλέβει στοιχεία από άλλα παρόμοια σκούτερ, συνοδεύεται από πολύ χαριτωμένες, ορίτζιναλ vintage πινελιές.

Ο κινητήρας είναι ίδιος με αυτόν που χρησιμοποιείται και στο QJMotor MTX 125, το οποίο εισάγεται ήδη στην Ελλάδα, δηλαδή έχει κυλινδροκεφαλή 4 βαλβίδων και υγρόψυξη μέσω ψυγείου συνδεδεμένου στη δεξιά πλευρά, ενώ διαθέτει μέγιστη ισχύ 14,7 ίππων και ροπή 12 Nm!

Διαθέτει σύστημα Start&Stop και όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, αξίζει να τονιστεί το επίπεδο πάτωμα για άνεση των ποδιών του αναβάτη, οι ανοικτοί αποθηκευτικοί χώροι στην ποδιά και στις δύο πλευρές της κολόνας του τιμονιού, η κλειδαριά με κλείστρο ασφαλείας,  η οθόνη LCD και ο φωτισμός LED.

Κάτω από τη σέλα υπάρχει χώρος για κράνος Jet, ενώ για μεγαλύτερη πρακτικότητα, μπορεί να συμπληρωθεί και ένα top case.

Το QJMotor LTM 125 διαθέτει τροχούς 12 ιντσών, με όμορφες πολύμπρατσες ζάντες, με ένα δισκόφρενο ο καθένας, διαμέτρου 220 mm μπροστά και 190 mm πίσω, εφοδιασμένους με σύστημα ABS αντιμπλοκαρίσματος.

Το LTM 125 έχει εισαχθεί στην ευρωπαϊκή αγορά (διατίθεται σε τρία χρώματα: μαύρο, μπλε ή λευκό) και αναμένουμε νέα για την άφιξή του και για την Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X