fbpx

KYMCO DOWNTOWN 350i ABS, 2019: Σταθερή αξία

 Ένας αστέρας των maxi scooter

To Kymco Downtown 350i ABS του 2019 είναι εδώ, προτείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες ενός maxi scooter που συνδυάζει τις κατηγορίες Luxury GT και Sport Touring, κάτι που έχει γίνει αντιληπτό από το κοινό, που το τίμησε το ανάλογα: το Downtown 350 από τo 2014 που παρουσιάστηκε έχει σημειώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 100.000 πωλήσεις!

Το 2019 είναι μια ακόμα σημαντική χρονιά για την Kymco που συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την έρευνα, εξέλιξη και παραγωγή νέων μοντέλων. Πιστή στο εταιρικό σλόγκαν “Win my Heart”, φροντίζει κάθε χρόνο να προσφέρει τεχνολογικά εξελιγμένα σκούτερ και να τα εξοπλίζει με εφαρμογές που κερδίζουν την εκτίμηση των αναβατών σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η Kymco έχει γίνει συνώνυμη με την ποιότητα και την τεχνολογία, προσφέροντας μοντέλα που δίνουν λύσεις σε κάθε ανάγκη, μέσα από την ευρεία γκάμα της.

Η σπορ αύρα του Kymco Downtown 350i ABS είναι εμφανής, ειδικά αν εστιάσει κάποιος στο μπροστινό τμήμα του μοντέλου. Όψη γεμάτη γωνίες, δύο προβολείς “Eagle Eye”, πέντε αεραγωγοί… αλλά και μεγάλη σέλα, αποθηκευτικός χώρος για δύο full face κράνη, χειρολαβές και ευμεγέθες δάπεδο και μαρσπιέ για να πατούν τα πόδια αναβάτη και συνεπιβάτη, με άνεση.

Η νέα ζελατίνα είναι σχεδιασμένη για ακόμα καλύτερη αεροδυναμική προστασία, και συνδυάζεται αρμονικά με τις στιλιστικές βελτιώσεις, όπου οι ασημί λεπτομέρειες προσδίδουν ακόμα μεγαλύτερο κύρος.

O κινητήρας ανήκει στην εξελιγμένη οικογένεια G5-SC της Kymco και ενσωματώνει όλη τη διαθέσιμη τεχνολογία αιχμής του σήμερα. Στην πράξη, G5-SC σημαίνει μικρότερο βάρος, μικρότερες τριβές, μικρότερη κατανάλωση, μειωμένοι κραδασμοί και αυξημένη ιπποδύναμη.

O μονοκύλινδρος 4βάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας διαθέτει εξελιγμένο σύστημα ψύξης, με σχεδίαση που βελτιώνει τη ροή του αέρα και διατηρεί αναλλοίωτη την απόδοση, ακόμα και μετά από πολύωρη οδήγηση.

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο ατσάλι και το χωρητικότητας 12,5 λίτρων ρεζερβουάρ είναι τοποθετημένο στο κέντρο για καλύτερη κατανομή βάρους.

Στα φρένα έχει επιλεγεί κυματιστός δίσκος διαμέτρου 260mm με τριπίστονη δαγκάνα για μπροστά και ένας ακόμη με διπίστονη δαγκάνα διαμέτρου 240mm πίσω. Το δικάναλο σύστημα ABS 9.1 τελευταίας γενιάς της Bosch περιλαμβάνεται στο στάνταρ εξοπλισμό.

Ενδιαφέροντα σημεία του Kymco Downtown 350i ABS

 • Κινητήρας G5-SC υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης
 • Τελευταίας γενιάς δικάναλο ABS της Bosch (9.1Μ)
 • Πλατφόρμα διασύνδεσης Kymco Noodoe με GPS Navigator και δωρεάν χάρτες Ελλάδας (έκδοση Noodoe)
 • Ελαστικά Metzeler Feel Free (έκδοσηNoodoe)
 • Αποθηκευτικός χώρος για 2 κράνη full face
 • Φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED-DRL
 • Smart Lock κεντρικός διακόπτης πολλαπλών χρήσεων με αντικλεπτική προστασία
 • Θύρα USB

Επιπλέον για το 2019, το Downtown 350i ABS προσφέρεται με:

 • Δωρεάν πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης σε 4 χρόνια
 • Τιμές που το καθιστούν σαν μια από τις πιο συμφέρουσες προτάσεις στην κατηγορία των scooter 300-400 κυβικών

Βασική έκδοση, με 4.995 €

Έκδοση Noodoe, με 5.595

Περισσότερες πληροφορίες: www.kymco.gr

Τι είναι το Kymco Noodoe

Πρόκειται για μια εξελιγμένη πλατφόρμα πολυμέσων που κάλλιστα θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε σαν τον πιστό σύντροφο του αναβάτη. Καθώς αυτός πλησιάζει το scooter, το τηλέφωνό του συνδέεται αυτόματα μαζί του! Όταν γυρίζει το κλειδί της ανάφλεξης, το Noodoe τον καλωσορίζει με την αγαπημένη του φωτογραφία και του υπενθυμίζει την πρόγνωση του καιρού.

Όταν οδηγεί, η έξυπνη πυξίδα τον καθοδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Και όταν η βενζίνη τελειώνει, η πυξίδα smart compass, του δείχνει τα πιο κοντινά βενζινάδικα και τον οδηγεί σε αυτό που θα επιλέξει! Στο φανάρι, καθώς το scooter είναι ακινητοποιημένο και μέχρι να ξεκινήσει, το Noodoe, του δείχνει πιθανές αναπάντητες κλήσεις, έκτακτες ειδήσεις, νέα μηνύματα, ενημερώσεις φίλων στα κοινωνικά δίκτυα και όλα αυτά χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να βγάλει το κινητό από την τσέπη του. Όταν ο αναβάτης σταθμεύσει, το Noodoe αυτόματα απομνημονεύει τη θέση και όταν αργότερα θελήσει να βρει το scooter του, το σύστημα τον κατευθύνει σε αυτό!

Το Noodoe είναι προσωπική υπόθεση και για αυτό στο Noodoe cloud οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν και να επιλέξουν διαφορετικά σχέδια αρχικής εικόνας, να τα κατεβάσουν στα «αγαπημένα» τους, να τα αποθηκεύσουν στην προσωπική τους συλλογή και να τα εγκαταστήσουν στο scooter τους. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν στο Noodoe cloud τις δικές τους δημιουργίες και να τις μοιραστούν με όλους τους χρήστες του συστήματος Noodoe.

Οι 8 βασικές λειτουργίες του Noodoe

 • GPS – Το πλέον εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης, ειδικά σ χεδιασμένο από την Tom-Tom για χρήση σε μοτοσυκλέτα. Οι χάρτες διατίθενται δωρεάν για τη χώρα διαμονής των κατόχων μοντέλων, εξοπλισμένων με το σύστημα Noodoe, και παρέχεται η δυνατότητα να αγοράσουν πρόσθετους χάρτες για χρήση σε άλλες χώρες. Ο χρήστης μπορεί να καταχωρήσει διαδρομή με ενδιάμεσους σταθμούς και το σύστημα αναλαμβάνει να τον οδηγήσει χωρίς να χρειάζεται να το ρυθμίζει κάθε φορά που σταματά στους ενδιάμεσους σταθμούς. Όταν φθάσει στον τελικό προορισμό σταματά αυτόματα την πλοήγηση.
 • Ώρα – Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει από διάφορα σχέδια ρολογιών από το Noodoe Cloud. Επίσης, μπορεί να σχεδιάσει το δικό του!
 • Καιρός – Εκτός από τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες, το Noodoe παρέχει και πρόγνωση αυτών. Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει το σχέδιο που προτιμά από το Noodoe Cloud ή να σχεδιάσει το δικό του.
 • Smart Compass – Με το scooter να τοποθετείται πάνω στο όργανο σαν κεντρικό σημείο, το σύστημα παρέχει πληροφορίες για θέσεις συνεργατών της Kymco (πχ συνεργεία), βενζινάδικα, καταστήματα, καθώς και άλλα χρήσιμα σημεία που ενδιαφέρουν τον αναβάτη. Επιπλέον, αν οι αναβάτες οδηγούν σε ομάδα, το όργανο μπορεί να δείχνει τη σχετική θέση των μελών της στον πίνακα των οργάνων.
 • Ταχύτητα – Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει προτιμώμενο σχέδιο του ταχύμετρου από το Noodoe Cloud ή να σχεδιάσει το δικό του.
 • Ειδοποιήσεις – Το Noodoe μπορεί να εμφανίσει σημαντικές ειδοποιήσεις από το smartphone του αναβάτη όταν (και μόνον τότε) το scooter σταματήσει. Οι ειδοποιήσεις περιλαμβάνουν Facebook, WhatsApp, αναπάντητες κλήσεις κ.λπ.
 • Εύρεση του scooter – Το Noodoe καταγράφει την τελευταία θέση στάθμευσης και έτσι μπορεί να καθοδηγήσει τον αναβάτη στο σταθμευμένο του scooter μέσω σχετικής εφαρμογής.
 • Φωτισμός καλωσορίσματος – Δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του scooter (εάν το επιθυμεί), όταν το πλησιάζει να τον καθοδηγεί με φωτεινό σήμα έτσι ώστε να μπορεί να εντοπίσει το όχημά του σε μεγάλους χώρους στάθμευσης.

Η ασφάλεια πάνω από όλα
Σαν προληπτικό μέτρο ασφαλείας, ο αναβάτης μπορεί να διαβάσει μηνύματα και ειδοποιήσεις μόνο όταν το scooter είναι τελείως σταματημένο. Επιπλέον, η εναλλαγή των λειτουργιών γίνεται μέσω διακόπτη που βρίσκεται στο δεξί άκρο του τιμονιού, άρα ο αναβάτης δεν χρειάζεται να σηκώνει το χέρι του από το τιμόνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X