fbpx

Daytona Flert 110: Εύχρηστο, φιλικό και φθηνό

Αγάπη για το κέντρο της πόλης

Ένα πολύ διακριτικό και καλοσχεδιασμένο σκούτερ 110 κυβικών υπάρχει στη γκάμα της Daytona… και δεν το είχαμε ανακαλύψει! Είναι το Daytona Flert 110 και οι μικρές του διαστάσεις και βάρος θα βοηθήσουν πολύ κόσμο να κυκλοφορήσει άνετα στην πόλη. Η τιμή του σκούτερ της Daytona έχει ανακοινωθεί στα 1.795 ευρώ!

Φλερτάροντας με οικονομία και στυλ!” είναι το σλόγκαν της εταιρίας για το Daytona Flert 110, που φοράει μια έντονα σπορτίβικη, αλλά φιλική στο μάτι εμφάνιση.

Οι ιδιαίτερες γραμμές που σχηματίζουν οι προβολείς του, οι πολυεπίπεδες επιφάνειες και η γενικότερη αισθητική είναι στοιχεία που συναντώνται σε μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες.

Οι τροχοί του έχουν μεσαία διάμετρο στις 14 ίντσες μπροστά και πίσω με λάστιχα διαστάσεων 80/90 μπροστά και 90/90 πίσω.

Δισκόφρενο μπροστά φοράει το Flert, διαμέτρου 220mm με τριπίστονη δαγκάνα και ταμπούρο πίσω 130mm με συνδυασμένης πέδησης.

Το επίπεδο πάτωμα του Flert 110 και ο γάντζος πίσω από την ποδιά, προσφέρουν μια εξαιρετικά χρηστική λύση για τη μεταφορά χειραποσκευών, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται μια στιβαρή σχάρα.Ο κινητήρας του Flert 110 αποδίδει 9,1 ίππους, ενώ διαθέτει και μανιβέλα -πέρα από τη μίζα- για την εκκίνησή του, διασφαλίζοντας ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ακόμη και στην περίπτωση που είναι χαμηλή η τάση της μπαταρίας.

Η κατανάλωση του μονοκύλινδρου, αερόψυκτου κινητήρα περιορίζεται στα 2,1L/100km (WMTC3).

Η πίσω ανάρτηση είναι ρυθμισμένη έτσι ώστε να προσδίδει άνεση αλλά και σωστές αποσβέσεις, ακόμη και όταν το Flert κινείται με φορτίο, παρά τις συνολικές μικρές διαστάσεις του Flert. 

Η ενιαία σέλα του σκούτερ προσφέρει χώρους και ικανοποιητικές επιφάνειες σε αναβάτη και συνεπιβάτη.

Ο κεντρικός διακόπτης διαθέτει μαγνητική αντιλεπτική προστασία, ως μία επιπλέον δικλείδα ασφαλείας.

Οι δύο ανοιχτοί αποθηκευτικοί χώροι στο πίσω μέρος της ποδιάς κάτω από το τιμόνι, μπορούν να φιλοξενήσουν μικροαντικείμενα, ενώ η θύρα USB δίνει τη δυνατότητα να έχει ο αναβάτης το τηλέφωνό του φορτισμένο.

Η τιμή του Daytona Flert 110 ανακοινώνεται στα χαμηλά και συμφέροντα 1.795 ευρώ!

Περισσότερες πληροφορίες: daytonamotors.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X