fbpx

ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2017

Η επιστροφή της έκθεσης

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας του Σ.Ε.Α.Α. επιστρέφει στην Ελλάδα και ανοίγει τις πόρτες της στα τέλη Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στον Δυτικό Αερολιμένα Ελληνικού.

Μπορεί το όνομα της έκθεσης να αναφέρεται στη “μοτοσυκλέτα”, αλλά αυτό γίνεται για λόγους αναγνωρισιμότητας. Στην πραγματικότητα είναι “έκθεση σκούτερ και μοτοσυκλέτας”, μιας και τα σκούτερ είναι πλέον περισσότερα στην ελληνική αγορά απ’ ότι οι μοτοσυκλέτες και αυτό θα ισχύσει και στην έκθεση.

Έτσι, από την Πέμπτη 20 Απριλίου και για 5 ημέρες η έκθεση των αντιπροσώπων σκούτερ και μοτοσυκλετών επιστρέφει μετά από 9 χρόνια απουσίας.
Με απόφαση όλων των εταιριών-μελών του κλάδου δικύκλων του ΣΕΑΑ, το 2017 θα είναι η χρονιά που οι δύο τροχοί θα έχουν και πάλι παρουσία στις αίθουσες των εκθέσεων. Για πρώτη φορά μετά το 2008, πολλές εταιρίες θα συμμετέχουν με όλα τους τα μοντέλα σε μια μεγάλη έκθεση.

Σαν χώρος επιλέχθηκε το Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στον Αγ. Κοσμά. Ο ενιαίος χώρος των 7.000 και πλέον τετραγωνικών μέτρων κρίθηκε ο καταλληλότερος για να φιλοξενήσει τη διοργάνωση με τους δεκάδες εκθέτες και τους χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να παρευρεθούν.

Η νέα εποχή που αρχίζει για τον θεσμό της έκθεσης μοτοσυκλέτας ευελπιστεί να διαθέτει πληρότητα σε εκθέτες σκούτερ, μοτοσυκλετών, αξεσουάρ, υπηρεσιών αλλά και από ένα γιορτινό κλίμα με προγραμματισμένες παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ανακοινώνεται από το επίσημο site της έκθεσης, το οποίο θα αναρτηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Από Πέμπτη 20 έως και Δευτέρα 24 Απριλίου η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί.

Περισσότερες πληροφορίες: www.ekthesimotosikletas.gr , τηλ. 2294-115125 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00) και με email στο [email protected]

Ανάδοχος Οργανωτής: Albatross Event Organizing, Γεν. Δ/νση Κ. Λαμάρης

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία: 20-24 Απριλίου 2017

Ωράριο Λειτουργίας: καθημερινές: 14.00-21.00, Σαββατοκύριακο: 10.00-21.00

Γενική Είσοδος : 5 €, παιδιά κάτω των 10 ετών, δωρεάν

Στάθμευση: Η στάθμευση για το κοινό παρέχεται δωρεάν

Οδηγίες πρόσβασης: Με λεωφορείο
- Στάση: 2η Αγ. Κοσμά. (Α2 Ακαδημία/Βούλα, A1 Πειραιάς/Βούλα, 140 Πολύγωνο/Γλυφάδα) Πληροφορίες γραμμών www.oasa.gr

Με τραμ
 – Αποβίβαση στη στάση 2η Αγ. Κοσμά και περνάτε από την πεζογέφυρα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο. Πληροφορίες δρομολογίων: www.stasy.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X