fbpx

TORROT MUVI, 2017: Ισπανικά ηλεκτρικά στην Ελλάδα

Η γοητεία της οικονομίας

Με ενωμένες τις δυνάμεις τους οι ισπανικές εταιρίες Gas Gas και Torrot, κάνουν ένα ακόμα βήμα, παρουσιάζοντας ένα νέο, πρακτικό, ευέλικτο και ποιοτικό ηλεκτρικό σκούτερ που ονομάζεται Torrot MuVi. Εισάγεται στην Ελλάδα από την εταιρία Extra Products Τασούλης και η τιμή του είναι 4.385 ευρώ.

Οι Gas Gas και Torrot που έχουν ενωθεί είναι φημισμένες η κάθε μια στον τομέα της, η Torrot για τα ποδήλατα και μοτοποδήλατά της με έτος ίδρυσης το 1948 και η Gas Gas για το πλήθος τίτλων της σε αγώνες στο χώμα.

torrot_muvi_1torrot_muvi_11

Το Torrot MuVi έρχεται να συμπληρώσει τη μεγάλη επιτυχία του ηλεκτρικού ποδηλάτου Torrot City Surfer.

Το MuVi είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να κινείται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μέσα στην πόλη, ενώ ταυτόχρονα είναι από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα οχήματα της κατηγορίας του.

1torrot_muvi_9

Gas Gas και Torrot εγγυώνται για την ποιότητα της κατασκευής και ενισχύουν την εμπιστοσύνη αγοραστών και αναβατών με το ηλεκτρικό σκούτερ Torrot MuVi για κίνηση στην πόλη.

Το Torrot MuVi  έχει περάσει με επιτυχία τα πιο απαιτητικά τεστ ποιοτικών ελέγχων και συμμόρφωσης με τους νέους ευρωπαϊκούς κανονισμούς που αφορούν την ασφάλεια των ηλεκτρικών οχημάτων.

torrot_muvi_12 torrot_muvi_8

Η Torrot έχει ήδη συνάψει συμφωνία συνεργασίας με τη νέα καινοτόμο βελγική υπηρεσία Scooty, οι πελάτες της οποίας θα μπορούν να χρησιμοποιούν το MuVi με συνδρομή (sharing).

Ο στόλος της Scooty εξοπλίστηκε αρχικά με 25 σκούτερ MuVi, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις Βρυξέλλες, ενώ ο αριθμός των οχημάτων θα αυξηθεί σταδιακά μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

torrot_muvi_7

Η αναγέννηση της Torrot της οποίας το όνομα χάθηκε προσωρινά τη δεκαετία του ’80 που έφυγε από τη χώρα των Βάσκων για να περάσει στην Καταλονία και συγκεκριμένα στο Mataro (στη Βαρκελώνη, αν και το R&D βρίσκεται στη Σεβίλλη).

To Torrot MuVi είναι ένα σκούτερ με τροχούς μεγάλης διαμέτρου (16 ίντσες) και κινείται από έναν ηλεκτρικό κινητήρα ονομάστικής ιπποδύναμης 3 kW (4.1 hp) με μέγιστη ταχύτητα 60 km/h, ικανοποιητική για να αστική χρήση.

torrot_muvi_2 torrot_muvi_10

Διαθέτει συνδυασμένη πέδηση μέσω δισκόφρενων 220 και 190 χιλιοστών αντίστοιχα με αφαιρούμενες μπαταρίες LiMnCo που παρέχουν αυτονομία για 110 χιλιόμετρα. Το βάρος του είναι 80 κιλά, έχει φώτα μπροστά και πίσω πλήρως LED και όργανο LCD.

Η τιμή του Torrot MuVi είναι 4.385 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: Extra Products Τασούλης, Καλλιρρόης 55, Ν. Κόσμος, Αθήνα, τηλ. 2109213286, www.extraproducts.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ