fbpx

Vmoto 2024: Νέες τιμές και CPX Explorer

Οι τιμές των ηλεκτρικών

H αντιπροσωπεία της VMoto (πρώην Super Soco) Motoway Καμπράνης ανακοίνωσε τις τιμές για τη γκάμα των ηλεκτρικών σκούτερ της εταιρίας. Ανάμεσά τους και το νέο CPX Explorer.

Το νέο VΜoto CPX Explorer είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ με δύο μπαταρίες και μεγάλο κινητήρα 7000 W που πετυχαίνει τελική 105 km/h.

Έχοντας δοκιμάσει εδώ στο Scooternet το CPX με τον κινητήρα των 4000W, που είναι ένα πολύ αξιόλογο ηλεκτρικό σκούτερ, μπορούμε να υποθέσουμε – με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά – πως το Explorer θα είναι ακόμα καλύτερο.

Η τιμή που ανακοινώθηκε είναι οι 6.066 € προ επιδότησης, ενώ με επιδότηση και απόσυρση άλλου δίτροχου η τιμή κατεβαίνει σημαντικά.

Κατά τα άλλα, στον νέο τιμοκατάλογο της VΜoto συναντάμε επτά μοντέλα με τιμές που ξεκινούν από τις 1.255 για το μικρό CU Mini με κινητήρα 600/900 W και τελική 25 km/h, που όμως δεν απαιτεί δίπλωμα οδήγησης, κι αποτελεί μια καλή πρόταση για μικρομετακινήσεις.

Ακολουθεί το ισχυρότερο CU-X, αλλά και τα E-Max και FO1, με τελική 45 km/h που απαιτούν δίπλωμα μοτοποδηλάτου. Τέλος, υπάρχουν τα τρία CPX (εκδόσεις με μονή, διπλή μπαταρία και Explorer) με τιμές που ξεκινούν από τις 4.168 €, όλες οι τιμές πριν από την κρατική επιδότηση.

Περισσότερες πληροφορίες: vmotosoco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X