fbpx

Kymco Agility S 200i ABS: Τώρα με τιμή 2.895€

Με χαμηλότερη τιμή, στα 2.895 ευρώ, προσφέρεται το Kymco Agility S 200ι ΑΒS. Το σκούτερ πόλης με το επίπεδο πάτωμα και τους μεγάλης διαμέτρου τροχούς.

Το Kymco Agility S 200i ΑΒS κατεβάζει την τιμή του κατά 390 ευρώ, και από τις 3.295 που ήταν η κανονική του τιμή, προσφέρεται, με πληρωμή τοις μετρητοίς, στα 2.895 ευρώ.

Προσαρμοσμένο στις προδιαγραφές Euro5 είναι ξεκάθαρα μια αξιόλογη πρόταση για τους αναβάτες που επιζητούν κομψότητα, αξιοπιστία, χρηστικότητα, οικονομία σε κατανάλωση και κόστος συντήρησης.

Το Kymco Agility S 200 είναι σχεδιασμένο στη μητέρα των σκούτερ, την Ιταλία, και αυτό μεταφράζεται σε έναν συνδυασμό κομψής εμφάνισης με πολυτελή στοιχεία.

Πιστό στην κατασκευαστική φιλοσοφία του πρακτικότατου επίπεδου πατώματος, κάνει το βήμα παραπάνω και στα σπορ χαρακτηριστικά, με την εμφανή επιθετική σχεδίαση σε πλαστικά και φωτιστικά σώματα.

Η όλη εικόνα, πέραν της εντυπωσιακής εμφάνισης, έχει μελετηθεί σχολαστικά και στον τομέα της αεροδυναμικής, προσφέροντας καλύτερη προστασία και λιγότερο θόρυβο στις υψηλές ταχύτητες.

Ο full LED φωτισμός, ο τροχός των 16 ιντσών μπροστά, τα φρένα με τους δύο δίσκους και σύστημα ABS, οι αλουμινένιες ζάντες με τις πέντε ακτίνες και τα τύπου μοτοσυκλέτας φλας υπογράφουν ένα ξεχωριστό σκούτερ, έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες πολλών υποψήφιων αγοραστών.

Ο γνωστός και αξιόπιστος κινητήρας της Kymco έχει δεχθεί σημαντικές βελτιώσεις, που στόχο έχουν την ακόμα πιο ομαλή λειτουργία, τη συνολικά καλύτερη απόδοση και τη μειωμένη κατανάλωση.

Οι κυριότερες αλλαγές αφορούν σε κυλινδροκεφαλή, βαλβίδες, εκκεντροφόρο και σύστημα ψεκασμού, όπως επίσης και στην τελική μετάδοση, η οποία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει ακόμα πιο ήσυχη λειτουργία και πολύ καλύτερες επιταχύνσεις, τόσο από στάση όσο και εν κινήσει (ρεπρίζ).

Ο μονοκύλινδρος, αερόψυκτος κινητήρας του Agility, έχει χωρητικότητα 163 cc, αποδίδει 11,6 ίππους στις 7.000rpm και ροπή της τάξης των 11,8Nm στις 6.000rpm και καταναλώνει 3,0 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα! Με το ντεπόζιτο να δέχεται 7 λίτρα, η αυτονομία φτάνει στα 230+ χιλιόμετρα.

Από την άλλη, πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός, όπως για παράδειγμα ο πίνακας οργάνων με τις δύο οθόνες LCD υψηλής ανάλυσης και την πλήρη πληροφόρηση (περιλαμβάνει και στροφόμετρο), το μεγάλο επίπεδο πάτωμα.

O διαιρούμενος χώρος κάτω από τη σέλα, που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος και μικροαντικείμενα, οι δύο (!) θύρες παροχής ρεύματος (12V και USB), ο γάντζος στην ποδιά, οι χειρολαβές και τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη, συμπληρώνουν τον εξοπλισμό.

Έχοντας κατά νου ότι ο αναβάτης τους θα σπαταλήσει το 90+%  των διαδρομών του σε σφικτό αστικό κύκλο, δηλαδή σε έντονο κυκλοφοριακό περιβάλλον, οι μηχανικοί της Kymco δούλεψαν πολύ πάνω στα γεωμετρικά και εργονομικά χαρακτηριστικά, προσφέροντας απίστευτη ευελιξία και ευκολία οδήγησης, ακόμα και για αναβάτες με μικρή εμπειρία.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η οικογένεια Agility είναι η best seller του εργοστασίου και μία από τις πλέον επιτυχημένες στις μεγάλες ευρωπαϊκές και ασιατικές αγορές.

Το Kymco Agility S 200i διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς: Petrol/Blue, Golden Grey και Graphite Matt. Όπως κάθε μοντέλο της Kymco, καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας.

Περισσότερες πληροφορίες: 210-2585991 και στην ιστοσελίδα kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X