fbpx

PIRELLI ANGEL SCOOTER: Στο Moto Kouzis

Άγγελος φύλακας

Τα Pirelli Angel Scooter είναι η σειρά ελαστικών της ιταλικής εταιρίας που έχουν πείσει τους σκουτερίστες με τις επιδόσεις τους από την ημέρα που παρουσιάστηκαν. Τη σειρά ελαστικών Pirelli Angel Scooter διαθέτει το κατάστημα του Πάνου Κουζή, στο Γαλάτσι, σε συμφέρουσες τιμές.

Τα Pirelli Angel Scooter είναι η συνέχεια της ιστορικής οικογένειας ελαστικών της Pirelli και είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον κόσμο των σκούτερ. Διατηρούν τα τυπικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες που ταιριάζουν σε χρήστες με διαφορετικές ανάγκες και για διαφορετικούς τύπους σκούτερ.

Το χαρακτηριστικό πέλμα ακολουθεί το πολυβραβευμένο και δημοφιλές Angel GT (το όνομά του υπαινίσσεται έναν άγγελο φύλακα στην αστική μετακίνηση), προσφέρει άνεση, καλά χαρακτηριστικά και απόδοση σε βρεγμένους δρόμους, στοιχεία ιδανικά για καθημερινή χρήση στην αστική ζούγκλα.

gel Scooter προορίζονται για αναβάτες σκούτερ που χρησιμοποιούν το δίτροχό τους όλο το χρόνο σε αστικό περιβάλλον αλλά και με συνεπιβάτη. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι αναβάτες χρειάζονται μεγάλη διάρκεια ζωής, άνεση, ασφάλεια κατά την πέδηση και εύκολη, προβλέψιμη απόδοση σε οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμη και σε υγρές επιφάνειες.

Τα Pirelli Angel Scooter προσφέρονται από το Moto Κουζής (Γαλατσίου 41, 210 8541317) στην τιμή των 125 ευρώ το ζευγάρι, στις διαστάσεις 110/70-16 και 140/70-14 , ενώ δωρεάν γίνεται η τοποθέτηση, μπαίνουν καινούργιες βαλβίδες και γίνεται ζυγοστάθμιση.

Περισσότερες πληροφορίες: Moto Kouzis, Γαλατσίου 41, 210 8541317, www.motokouzis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ