fbpx

QJMotor LTM 125 ABS: Διαχρονικό ρετρό (+ τιμή)

Κλασικά και οικονομικά συνάμα

Η QJ ανοίγεται και στα κλασικά σκούτερ με την παρουσίαση του LTM 125 και στην Ελλάδα, με τιμή που δεν ξεπερνάει τις 2.000 ευρώ!

Το ολοκαίνουριο QJMotor LTM 125 έρχεται να προστεθεί στην ολοένα και πιο δυνατή γκάμα σκούτερ της εταιρίας, φέρνοντας μαζί του τη διαχρονική σχεδιαστική αύρα των ’60s.

Προσεκτικά επιλεγμένοι χρωματικοί συνδυασμοί, υψηλής ποιότητας υλικά, αλλά και κινητήρας με έμφαση στην οικονομία, ABS και πρακτικότητα συνθέτουν ένα νοσταλγικό “κοκτέιλ” με σύγχρονη όμως “γεύση”.

 

Οι στρογγυλοί καθρέπτες, η προσεκτικά επιλεγμένη διχρωμία για το ανάγλυφο κάλυμμα της σέλας με τις διπλές εξωτερικές ραφές και το χαρακτηριστικό τρισδιάστατο σήμα της QJMotor στη βάση της “γραβάτας” της ποδιάς, υπογραμμίζουν τον πολυτελή χαρακτήρα του νέου LTM 125.

Ο οβάλ πίνακας οργάνων διατηρεί τη διαχρονική αισθητική του αναλογικού ταχύμετρου και ταυτόχρονα ενσωματώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην ευανάγνωστη γαλάζια οθόνη LCD. Κλασικός είναι και ο προβολέας πάνω στο τιμόνι.

 

Τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED σε στιλ Art Deco τόσο εμπρός όσο και πίσω, παρέχουν ισχυρό φωτισμό εντός και εκτός πόλης, ενώ την ίδια στιγμή δίνουν μια χαρακτηριστική κλασική αισθητική που κάνει το νέο QJMotor LTM 125 να ξεχωρίζει στο δρόμο.

Η ενεργητική ασφάλεια ολοκληρώνεται με δύο δισκόφρενα στους πολυάκτινους,τροχούς ελαφρού κράματος (τροχοί μεσαίας διαμέτρου μπροστά και πίσω στις 12 ίντσες) και το δικάναλο ABS.

Μικρό σε διαστάσεις, με χαμηλή σέλα και χαμηλό βάρος στα 113 κιλά θα διαπρέψει σαν εύχρηστο και ευέλικτο στην πόλη σκούτερ που θα γίνει ιδιαίτερα αρεστό σε νέους αναβάτες και αναβάτριες.

 

Ο τετράχρονος κινητήρας που παράγει 9 ίππους στις 7.500rpm έχει κατανάλωση μόλις 2.3L/100km (WMTC3) και σε συνδυασμό με το μεγάλο ρεζερβουάρ των 6 λίτρων, χαρίζουν στο νέο LTM 125 μεγάλη αυτονομία και οικονομία χρήσης.

Το επίπεδο πάτωμα χωρίς κεντρικό τούνελ – είναι ιδιαίτερα πρακτικό και έχει επιφάνεια που διευκολύνει την καθημερινή και συχνή χρήση του νέου LTM 125, αποτελώντας παράλληλα και έναν επιπλέον χώρο φόρτωσης.

 

Οι δύο μεγάλου μεγέθους θήκες στην ποδιά για μικροαντικείμενα και η θύρα φόρτισης USB με τον πρακτικό γάντζο, προσφέρουν λύσεις για τις ανάγκες της καθημερινής μετακίνησης στις σύγχρονες πόλεις.

Εξίσου πρακτικός είναι και ο κλειστός αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα που φιλοξενεί ένα κράνος και επιπλέον μικροαντικείμενα, όπως γάντια και αδιάβροχα.

 

Το νέο QJMotor LTM 125 ABS διατίθεται σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς, δηλαδή λευκό, μαύρο και πράσινο ανοικτό και η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι 1.995€

Βασικά χαρακτηριστικά του QJMotor LTM 125 ABS

✓ Κλασικές Γραμμές

✓ Σύγχρονος Κινητήρας

✓ Δύο Δίσκοι + ABS

✓ Μεγάλοι Αποθηκευτικοί Χώροι

✓ Επίπεδο Πάτωμα

✓ Θύρα Φόρτισης USB

✓ LED Φώτα με DRL

✓ Μεγάλη Ανατομική Σέλα

✓ Αναδιπλούμενα Μαρσπιέ Συνεπιβάτη

✓ Κεντρικό – Πλαϊνό Σταντ

✓ Διακόπτης ALARM

QJMotor LTM 125 ABS ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΆ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Τετράχρονος, Αερόψυκτος, 124cc

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ

1 / 2

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

EFI (Bosch)

ΙΣΧΥΣ

9ίπποι στις 7.500rpm

ΡΟΠΗ

9.5Nm στις 6.000rpm

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

2.3L / 100km (WMTC3)

ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ

6.0 L

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ)

1900 x 710 x 1100

ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ

1300mm

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΔΑΦΟΣ

155 mm

ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ

760 mm

ΒΑΡΟΣ (ΠΛΗΡΕΣ ΥΓΡΩΝ)

113 kg

ΦΡΕΝΑ ΜΠΡΟΣTA

Δίσκος 190mm + ABS
με Διπίστονη Δαγκάνα

ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩ

Δίσκος 190mm + ABS
με Δαγκάνα Ø30

ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
(ΔΙΑΔΡΟΜΗ)

Τηλεσκοπικό Πιρούνι
(85mm)

ΟΠΙΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
(ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ)

Δύο Ρυθμιζόμενα Αμορτισέρ
(23mm)

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.

100/90-12

ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.

110/90-12

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X