fbpx

KYMCO X-TOWN 300i ABS SE: Η προσφορά συνεχίζεται

Επέκταση της περιόδου προσφοράς στα 3.995 ευρώ

Η προσφορά της χαμηλότερης τιμής πώλησης στα 3.995€ του Kymco X-Town 300i ABS Special Edition συνεχίζεται, καθιστώντας την ειδική αυτή έκδοση του maxi scooter μια από τις καλύτερες αγορές στην κατηγορία του. Επίσης το ενδιαφέρον είναι πως μπορεί να αποκτηθεί εύκολα και με δυνατότητα αποπληρωμής σε δόσεις.

To Kymco X-Town 300 SE δεν ξεφεύγει από τη φιλοσοφία της Kymco και διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που συνιστούν ένα “πλήρες” scooter.

Αυτή την περίοδο η έκδοση Special Edition διατίθεται σε τιμή προσφοράς και προτείνεται σαν μια σοφή επιλογή για κάθε χρήση.

Πρόκειται για ένα maxi scooter μελετημένο στη λεπτομέρεια, που δίνει έμφαση στον εξοπλισμό και την πολυτέλεια, χωρίς υποχωρήσεις σε ευχρηστία και χρηστικότητα.

Το X-Town SE έχει τις διαστάσεις που το καθιστούν άνετο για δυο επιβαίνοντες, χωρίς ταυτόχρονα να υστερεί σε επιδόσεις.

Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος, με αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, που φωτίζεται και ανοίγει από τον κεντρικό διακόπτη και μπορεί να χωρέσει δύο κράνη full face.

Υπάρχει κεντρικό και πλαϊνό σταντ καθώς και χειρολαβές για τον συνεπιβάτη, ενώ ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός στο κέντρο με δύο στρογγυλά αναλογικά όργανα εκατέρωθεν και παρέχει πλήρεις ενδείξεις αλλά και trip computer, κάτι χρήσιμο και λειτουργικό στην καθημερινότητα.


Ο κεντρικός διακόπτης διαθέτει μαγνητική αντικλεπτική λειτουργία, στο ντουλαπάκι της ποδιάς υπάρχει θύρα USB, ενώ για τον ανεφοδιασμό βενζίνης δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας, αφού η τάπα του ντεπόζιτου βρίσκεται στο τούνελ ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη.

Οι προερχόμενοι από μοτοσυκλέτα οδηγοί θα εκτιμήσουν τις ρυθμιζόμενες μανέτες φρένων και τους καθρέφτες με τα κοντά μπράτσα.

Το πλαίσιο είναι τελείως νέο, η ανάρτηση προέρχεται από το Downtown και ο κινητήρας από το γνωστό Xciting R, καλύπτοντας πλέον τις προδιαγραφές Euro4.

Έχει δεχθεί μια σειρά σημαντικών βελτιώσεων και έχει αποκτήσει νέο κύλινδρο, κεφαλή, πιστόνι, βαλβίδες και εκκεντροφόρο.

Είναι υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος, 4βάλβιδος, με 278 cc και απόδοση 24,5 ίππων. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού και έχει ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αποδίδει γραμμικά στο άνοιγμα του γκαζιού και να έχει καλή απόκριση.

Το X-Town 300i ABS είναι ένα maxi scooter που συνδυάζει προσωπικότητα, ποιότητα κατασκευής, χώρους, εξοπλισμό και compact διαστάσεις, ενώ παράλληλα είναι και ιδιαίτερα εύκολο σε χρήση και οδήγηση, μέσα ή/και έξω από την πόλη. Επιπλέον η έκδοση Special Edition διαθέτει στον στάνταρ εξοπλισμό ανοξείδωτα προστατευτικά δαπέδου και σπορ φιμέ ζελατίνα.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.kymco.gr/product/x-town-300i-abs-special-edition/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X