fbpx

KYMCO PEOPLE-S 300i Noodoe: Με έκπτωση 400 ευρώ

 Το “τρακοσάρι” πόλης πιο προσιτό

Το τελευταίο μέλος της οικογένειας των People, το Kymco People-S 300i Noodoe, χαρακτηρίζεται από δυναμικά στοιχεία, την εμφάνιση και τις επιδόσεις του που το κάνουν από τα κορυφαία της κατηγορίας του. Τώρα το 300 διατίθεται σε νέα τιμή προσφοράς, χαμηλότερη κατά 400€.

Η πέμπτη γενιά της οικογένειας People ενισχύεται σε μια κατηγορία κυβισμού που κεντρίζει την προσοχή όλο και περισσότερων αναβατών.

Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και αρκετοί που προέρχονται από το χώρο της μοτοσυκλέτας, επιζητώντας επιδόσεις, στιβαρότητα και τροχούς 16 ιντσών μπροστά και πίσω. Tο People-S 300i, πέραν της σχεδιαστικής ανανέωσης, έχει δεχθεί και πολλή “κρυφή” δουλειά από τους μηχανικούς της Kymco, σε κινητήρα, πλαίσιο και μετάδοση.

Ο εξελιγμένος κινητήρας πέμπτης γενιάς (G5) των 299cc αποδίδει 27,34Hp και έχει σχεδόν τετράγωνες διαστάσεις προκειμένου να επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή απόδοση σε όλο το φάσμα των στροφών του. Κάθε μέρος του, κινούμενο ή μη, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μειώνονται στο ελάχιστο οι απώλειες από τις τριβές. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνονται καλύτερες αποδόσεις και η κατανάλωση παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.

Η κεφαλή είναι τετραβάλβιδη και οι βαλβίδες παίρνουν την κίνησή τους από επικεφαλής εκκεντροφόρο με ρουλεμάν, προσφέροντας μείωση απωλειών λόγω τριβής της τάξεως του 20-30% σε σχέση με άλλους κινητήρες αυτού του κυβισμού, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται αθόρυβη λειτουργία και σημαντική μείωση κραδασμών.

Το ατσάλινο πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα του νέου S 300i είναι κατασκευασμένο στα μοτοσυκλετιστικά πρότυπα, δίνοντας έμφαση στην ακαμψία και στην όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία με τις αναρτήσεις έτσι ώστε να εξαλείφονται οι όποιες ταλαντώσεις –  με στόχο την σταθερότητα και την καλύτερη οδική συμπεριφορά. Αντίστοιχων προδιαγραφών είναι και τα φρένα, με το δικάναλο ABS τελευταίας γενιάς, τα δύο δισκόφρενα των 260mm, την τριπίστονη δαγκάνα μπροστά και τα σωληνάκια με μεταλλικό πλέγμα να κάνουν τη διαφορά.

Ο πίνακας οργάνων διαθέτει δύο ψηφιακές οθόνες LCD, με τη μία εξ αυτών να φιλοξενεί τις ενδείξεις του συστήματος Noodoe, το οποίο περιέχεται στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου. Μέσω αυτού, ο αναβάτης βρίσκεται διαρκώς on line, απολαμβάνοντας μια σειρά από παροχές που του κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη.

Στον βασικό εξοπλισμό όμως υπάρχουν και όλα όσα επιθυμεί ένας αναβάτης στην καθημερινότητά του, όπως full LED προβολέας, φώτα ημέρας DRL, θύρα USB, πλαϊνό και κεντρικό σταντ, ντουλαπάκι που κλειδώνει, γάντζος ανάρτησης αντικειμένων, αλλά και ποιοτικό top case στο χρώμα του scooter.

To νέο People-S 300i Noodoe καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Η τιμή προσφοράς είναι στα 4.995€ και μπορείτε να το αποκτήσετε εύκολα με δυνατότητα αποπληρωμής σε δόσεις.

Περισσότερες πληροφορίες: www.kymco.gr

Video: www.youtube.com

Video Noodoe: www.youtube.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ