fbpx

38η Πανελλήνια Συνάντηση Vespa 2024: Γέμισε το Ναύπλιο Βέσπες!

Όχι μία μέρα – αλλά τέσσερις. Όχι μερικές δεκάδες συμμετέχοντες – αλλά 500!

Πεντακόσιοι περίπου Vespisti πλημμύρισαν το Ναύπλιο και τις γύρω περιοχές,  καθώς συγκεντρώθηκαν για την 38η Πανελλήνια συνάντηση του αγαπημένου σκούτερ.

Με διοργανωτή το Vespa Club of Athens και πολλούς συμμετέχοντες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, τη βδομάδα που μας πέρασε η περιοχή του Ναυπλίου γέμισε από Βέσπες!

Η θερινή Πανελλήνια Συνάντηση Vespa, η 38η στην ιστορία, έρχεται μετά την “Χειμερινή Πανελλήνια” η οποία και αυτή διοργανώθηκε από το Vespa Club of Athens (διαβάστε εδώ) και αποτελούν τις ετήσιες “Βεσπο-Συγκεντρώσεις” που είναι must στο πρόγραμμα των Ελλήνων Vespisti.

Από τις 29 Αυγούστου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, το τουριστικό Ναύπλιο κατακλύστηκε από εκατοντάδες Vespa και 500 περίπου άτομα από όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, Ιταλία, Γαλλία και Σερβία σε ένα πολύβουο πλήθος με κλασικά, σπάνια, παλαιότερα και νεότερα μοντέλα, δημιουργώνας μια μοναδική εικόνα.

Η Πανελλήνια περιλάμβανε σειρά από δραστηριότητες και μικρές εκδρομές στην περιοχή γύρω από το Ναύπλιο, όπως επίσης και την κλασική μεγάλη παρέλαση, επιδεικνύοντας τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Το Vespa Club of Athens ανακοίνωσε μετά το τέλος της εκδήλωσης:

Αγαπητοί φίλοι,

Τώρα που η 38η Πανελλήνια Συνάντηση Vespa ολοκληρώθηκε και όλοι επιστρέψαμε στα σπίτια μας, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε καθέναν από εσάς που με τη συμμετοχή σας κάνατε αυτή τη συνάντηση τόσο ξεχωριστή.

Η επιτυχία αυτής της διοργάνωσης οφείλεται στην παρουσία σας, το πάθος και την αγάπη σας για τη Vespa, που δημιούργησαν μια αληθινά ξεχωριστή ατμόσφαιρα και αναμνήσεις που θα μείνουν σε όλους αξέχαστες.

Οι 470 φίλοι μας από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και φίλοι μας από την Κύπρο, την Ιταλία, τη Γαλλία και τη Σερβία, έφεραν την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που μόνο η μεγάλη οικογένεια της Vespa μπορεί να προσφέρει.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες, τους χορηγούς και τους εθελοντές που εργάστηκαν ακούραστα για να εξασφαλίσουν την επιτυχία της εκδήλωσης και να προσφέρουν σε όλους μια άψογη εμπειρία.

Ανυπομονούμε να ξαναβρεθούμε σε μελλοντικές συναντήσεις και να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε την κοινή μας αγάπη για τη Vespa.

Με εκτίμηση και πολλές ευχαριστίες,

Tο Vespa Club of Athens

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X