fbpx

MARVEL Εdition: Από την TVS Motor

Υπερήρωες πάνω σε σκούτερ

Η ινδική εταιρία TVS Motor συνεργάστηκε με την Disney, παρουσιάζοντας μια ειδική έκδοση που ονομάζεται Marvel SuperSquad Edition και είναι εμπνευσμένη από τους υπερήρωες Avengers της Marvel.

Όπως έχουμε δει τελευταία, οι ειδικές εκδόσεις και τα σκούτερ περιορισμένης παραγωγής δίνουν και παίρνουν.

Το παράδειγμα ακολούθησε και ο ινδικός κολοσσός δίτροχων TVS Motor, (με 35 εκατομμύρια δίτροχά του να κυκλοφορούν στην Ινδία) “ντύνοντας” το  εξαιρετικά δημοφιλές μοντέλο της Ntorq 125 σε τρεις εντυπωσιακές χρωματικές παραλλαγές.

Οι τρεις παραλλαγές ονομάζονται Invincible Red, Stealth Black και Combat Blue, κι εμπνέονται από τους Iron Man, Black Panther και Captain America αντίστοιχα.

Οι ειδικές εκδόσεις αναδεικνύουν λεπτομέρειες που σχετίζονται με τον κάθε υπερήρωα της Marvel.

Όλα τα σκούτερ θα έχουν το λογότυπο SuperSquad και το εμβληματικό “A” των Avengers-Εκδικητών τοποθετημένο εμφανώς στην ποδιά.

Captain America

Το TVS NTORQ 125 κινείται από έναν απλό, αερόψυκτο κινητήρα 125 cc, 9 ίππων και είναι από τα best seller μοντέλα της ινδικής αγοράς.

Η TVS προσφέρει παράλληλα στον στάνταρ εξοπλισμό την εφαρμογή TVS Connect με διεπαφή χρήστη, εμπνευσμένη από τους χαρακτήρες των Avengers.

Ο συνδυασμός Combat Blue αντλεί την έμπνευσή του από τον Captain America. Πέρα από το μπλε χρώμα και την ασπίδα στην ποδιά, φοράει τον αριθμό 41, που συμβολίζει τη χρονιά (1941) που λανσαρίστηκε ο Captain America στο κοινό των κόμικς.

Black Panther

Ο συνδυασμός Invincible Red έχει εμπνευστεί από τον Iron Man, βάφεται κόκκινος με το κράνος του Iron Man στα πλάγια τμήματα της ποδιάς.

Το αυτοκόλλητο ‘Mark XXIV’ είναι η “υπογραφή” του Iron Man ενώ το “63” είναι η χρονιά (1963) που ο Iron Man πρωτοπαρουσιάστηκε στους Marvel fans.

Iron Man

Αντίστοιχα το σκούτερ που είναι βαμμένο Stealth Black εμπνέεται από τον Black Panther, είναι μαύρο με λευκές και μωβ λεπτομέρειες, φοράει τη μάσκα του Black Panther στην ποδιά και το νούμερο 66, τη χρονιά (1966) που λανσαρίστηκε ο χαρακτήρας του Black Panther στην αγορά.

Η ειδική σειρά Marvel SuperSquad Edition απευθύνεται σε ένα νεανικό κοινό, αν και πολλοί σκουτερίστες και μη μεγαλύτερης ηλικίας, λάτρεις των κόμικς της Marvel, θα σπεύσουν κι αυτοί να αποκτήσουν ένα σκουτεράκι που είναι εμπνευσμένο από και αφιερωμένο στον αγαπημένο τους υπερήρωα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X