fbpx

Kymco Like 125i CBS: Το κομψό, ρετρό σκούτερ πόλης

Like στην αστική μετακίνηση

Το νέο Kymco Like 125i CBS είναι ένα ρετρό εμφάνισης σκούτερ πόλης, που εκτός από την πρακτικότητα και την ευχρηστία  του, προσφέρει κομψή μετακίνηση στον αναβάτη ή την αναβάτρια που θα το επιλέξει. Το Like διατίθεται άμεσα στην τιμή των 2.895€

Όταν το κλασικό συνδυάζεται με το μοντέρνο και όταν η χρηστικότητα παντρεύεται με την ποιότητα, τότε ένα σκούτερ σαν το Kymco Like 125i CBS είναι μέσα στις σοβαρές επιλογές.

Η σειρά Like γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στις αγορές της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια και έχει καθιερωθεί σαν το πλέον αναγνωρίσιμο μοντέλο της Kymco ανάμεσα στα ρετρό εμφάνισης σκούτερ της αγοράς. Στη νέα του γενιά, έχουν γίνει σχεδιαστικές αλλαγές και περιφερειακές επεμβάσεις, όπως στο φινίρισμα και τον εξοπλισμό.

Στην πρόσφατη γενιά του, ο τεχνολογίας G5 ECO τετραβάλβιδος κινητήρας 125cc συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro5, αποδίδοντας 11,2 ίππους και 9,8Nm ροπής.

H κατασκευή του έχει γίνει με γνώμονα την ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία, την ελαχιστοποίηση των τριβών και τη μειωμένη κατανάλωση.

Αξιόπιστος και οικονομικός στην κατανάλωση διακρίνεται για την την απόδοσή του στις χαμηλές στροφές, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό πολύ καλές επιταχύνσεις και ρεπρίζ.

Το ατσάλινο πλαίσιο, διπλής έναντι μονής ραχοκοκαλιάς, έχει δεχθεί ενισχύσεις στα σημεία καταπόνησης. Η τεχνολογία S.S.C. που έχει εφαρμοστεί στην κατασκευή του εγγυάται αυξημένη σταθερότητα και παροχή περισσότερης άνεσης στους επιβαίνοντες.

Παράλληλα, έχει επιτρέψει την τοποθέτηση του ντεπόζιτου κάτω από το επίπεδο πάτωμα, με διπλό κέρδος σε ευχρηστία και οδική συμπεριφορά.

Αφενός γιατί η τάπα πλήρωσης βρίσκεται χαμηλά στην ποδιά και δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας σε κάθε ανεφοδιασμό και αφετέρου γιατί έχει χαμηλώσει το κέντρο βάρους προσδίδοντας στο scooter ευκολότερο και ασφαλέστερο χειρισμό.

Επιπρόσθετο κέρδος είναι και η σημαντική αύξηση του χώρου κάτω από τη σέλα, που πλέον μπορεί να δεχθεί ένα κράνος και αρκετά μικροαντικείμενα.

Το επίπεδο πάτωμα προσφέρει μεγάλη ευχρηστία, ειδικά όταν έχουμε να μεταφέρουμε ογκώδη αντικείμενα. Το άγκιστρο αποσκευών επίσης, που, καθώς βρίσκεται στο εμπρός μέρος της σέλας, εξυπηρετεί την εύκολη μεταφορά μικροαποσκευών.

Τα φρένα είναι δύο δισκόφρενα, ένα σε κάθε τροχό, με συνδυασμένη λειτουργία CBS (Combined Braking System) προκειμένου να παρέχουν ακόμα καλύτερη διαχείριση στην πέδηση από τον αναβάτη, όπως επίσης και ακόμα πιο σίγουρη και ασφαλή λειτουργία.

Οι τροχοί, μπροστά και πίσω είναι διαμέτρου 12 ιντσών, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι παντού τεχνολογίας LED, ακόμα και τα φλας, τα ψηφιακά όργανα περιλαμβάνουν τρεις οθόνες, μία αναλογική και δύο LCD, με ενδείξεις για ταχύμετρο, στροφόμετρο, στάθμη καυσίμου, χιλιομετρητές, ώρα, θερμοκρασία περιβάλλοντος και τάση φόρτισης μπαταρίας.

Στο ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα της ποδιάς -που κλειδώνει- υπάρχει και παροχή USB για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών. Η ευχρηστία του νέου Like 125i βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, καθώς το παρών δίνουν πλαϊνό και κεντρικό σταντ, ανατομική δίχρωμη σέλα, χειρολαβές και αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη.

Η έλευση του νέου Like 125i συνδυάζεται με τιμή στα 2.895€ και ο υποψήφιος αγοραστής έχει να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις μοντέρνους χρωματισμούς (Pearl White, Graphite Matt, Candy Red).

Εναλλακτικά, η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, τα οποία περιλαμβάνουν άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα σε 12 δόσεις, 18μηνη επιδοτούμενη χρηματοδότηση ή έντοκη τραπεζική με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Περισσότερες πληροφορίες: kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X