fbpx

Kymco CV3 Noodoe 2022: Επιτέλους έρχεται!

Έρχεται σύντομα στην Ελλάδα – Αναμένεται η τιμή του

Το πρώτο τρίτροχο Scooter της Kymco είναι πλέον πραγματικότητα και είναι το πρώτο της κατηγορίας στην ιστορία με δικύλινδρο κινητήρα! Ταυτόχρονα, είναι το πρώτο με πλαίσιο αλουμινίου και το ισχυρότερο τρίτροχο παραγωγής που έχει παρουσιαστεί ποτέ!

Μετά από μακροχρόνια έρευνα και εξέλιξη, ο κύβος ερρίφθη. Το CV3 είναι έτοιμο να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία και μαζί του φέρνει τεχνολογία, εξοπλισμό και εφαρμογές που άμεσα θα το καταστήσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Θα μπορεί να οδηγηθεί από αναβάτες με δίπλωμα αυτοκινήτου (υπό προϋποθέσεις), διαθέτοντας  κορυφαία χαρακτηριστικά σε οδηγική ασφάλεια και εξοπλισμό.

Το CV3 είναι αυτό που θα δώσει τη λύση σε όλους όσους επιθυμούν και επιλέγουν επιδόσεις, την αυξημένη ασφάλεια του δεύτερου τροχού μπροστά και ανέσεις.

Το αρκτικόλεξο CV3 προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Concept Vehicle, με τον αριθμό “3” να υπονοεί την ύπαρξη τριών συνολικά τροχών.

Με τους δύο εξ αυτών τοποθετημένους μπροστά, είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του κατασκευαστή να προσεγγίσει αναβάτες που αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια όταν οδηγούν με περισσότερες από δύο ρόδες.

Βασισμένο στα μηχανικά μέρη του επιτυχημένου mega scooter AK 550 της εταιρίας, διακρίνεται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε κάθε του τομέα.

Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας “G5-SC” των 550cc του Kymco CV3 αποδίδει 51 ίππους και εγγυάται τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία και όχι μόνο.

Την ασφάλεια που προσφέρουν οι τρεις τροχοί έρχονται να την αυξήσουν στο έπακρο το στιβαρό αλουμινένιο πλαίσιο, η ιδανική κατανομή βάρους (50:50), οι προδιαγραφών μοτοσυκλέτας αναρτήσεις, η συνδυασμένη πέδηση, το τρικάναλο ABS και τα τρία δισκόφρενα με τις διπίστονες δαγκάνες.

Η Kymco αρκείται να δηλώσει πως το CV3 αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει να αφήσει το αυτοκίνητό του στο σπίτι. Και θα είναι εύκολο να το κάνει αυτό, μια ματιά στον εξοπλισμό του αρκεί:

  • Kymco Noodoe πλατφόρμα πολυμέσων με δυνατότητα πλοήγησης*
  • Οθόνη TFT 6” πολλαπλών ενδείξεων
  • Cruise control
  • Εκκίνηση και λειτουργίες Keyless
  • Ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας
  • Θερμαινόμενα γκριπ
  • Σύστημα Multi Fit για κάλυψη ποικίλων μεταφορικών αναγκών
  • Δυνατότητα κλειδώματος του μπροστινού συστήματος, κάτι που κρατάει το όχημα σε όρθια θέση όταν αυτό ακινητοποιείται

To Kymco CV3 Noodoe θα βρίσκεται πολύ σύντομα στις βιτρίνες των συνεργατών της Kymco στην Ελλάδα, οπότε και θα ανακοινωθούν τόσο η τιμή, όσο και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του μέσα από ένα αναλυτικό δελτίο τύπου.

*Η πλατφόρμα πολυμέσων Noodoe μπορεί και προσφέρει πλοήγηση GPS, πυξίδα, συνδεσιμότητα με κινητό, πρόβλεψη καιρικών φαινομένων, εύρεση πλησιέστερου σταθμού ανεφοδιασμού, λειτουργία εύρεσης του οχήματος κλπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X