fbpx

Kymco CV3: Έρχεται τον Ιούνιο στην Ευρώπη (τιμή)

Η ώρα του CV3 έφτασε

Μετά από αναμονή ετών ήρθε η ώρα για την άφιξη στην αγορά του δικύλινδρου τρίτροχου σκούτερ Kymco CV3 με κυβισμό 550 κυβικών. Το CV3 φτάνει μέσα στον Ιούνιο του ’22, καταρχάς στη Γαλλία, με αρχική τιμή 12.999 ευρώ.

Ο γίγας των σκούτερ από την Ταϊβάν, η Kymco, έχει παρουσιάσει εδώ και χρόνια (εμφανίστηκε πρώτη φορά σαν πρωτότυπο το 2017) το CV3, το οποίο εκτός του ότι είναι το πρώτο τρίτροχο σκούτερ με δικύλινδρο κινητήρα, είναι και το ισχυρότερο της αγοράς.

Ήταν διάφορες οι αιτίες που προκάλεσαν την καθυστέρηση της παραγωγής του – κυρίως η κρίση του κορονοϊού – και έλευσής του στην αγορά, όμως η ώρα έφτασε, κι έτσι το Kymco CV3 θα βρεθεί στους δρόμους της Ευρώπης σε κάτι παραπάνω από έναν μήνα.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από την επίσημη παρουσίαση της Kymco France στους dealer/συνεργάτες της, οι οποίοι οδήγησαν τα σκούτερ στους δρόμους του Παρισιού, έτσι ώστε να έχουν προσωπική άποψη. Όσο για την τιμή του στη γαλλική αγορά, ανακοινώθηκε στα 12.999 ευρώ.

Το CV3 κινείται από τον κινητήρα των 550cc του γνωστού μας AK550, που αποδίδει 51 ίππους και 53 Nm ροπής. Στον μπροστινό άξονα υπάρχει σύστημα ανάρτησης διπλού τηλεσκοπικού πιρουνιού και δύο τροχοί φυσικά.

To πλαίσιο του CV3 είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με το πίσω μέρος να εμφανίζει αρκετές ομοιότητες με το AK550, ενώ μπροστά θα έχουν γίνει οι απαραίτητες μετατροπές για την ενσωμάτωση του συστήματος διεύθυνσης, ανάρτησης και κλίσεων που μπορεί να επιτυγχάνει το σκούτερ στις στροφές.

Επίσης, αν δείτε στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε παρακάτω, το μπροστινό σύστημα ανάρτησης του CV3 μπορεί να πετυχαίνει και μεγάλη “υψομετρική” διαφορά μεταξύ των δύο τροχών, χωρίς να χάνει την πρόσφυσή του στο έδαφος!

To μπροστινό ζεύγος των τροχών του CV3, αποτελείται από ζάντες αλουμινίου 13 ιντσών, με ελαστικά διαστάσεων 110/70-13, ενώ πίσω οι διαστάσεις είναι ίδιες με αυτές του AK550, δηλαδή ζάντα διαμέτρου 15 ιντσών και ελαστικό 160/60-15.

Το βάρος ανακοινώνεται στα 280 κιλά και η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ στα 15,5 λίτρα.

Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα και για την τιμή του. Μείνετε συντονισμένοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ