fbpx

HONDA PCX 150, 2018: Έρχεται ολοκαίνουργιο PCX

Έτσι λέει η Honda Motor Ινδονησίας

Αν τελικά δεν πρόκειται για κανονική ανακοίνωση – που εννοεί αυτό που λέει, ότι δηλαδή έρχεται καινούργιο Honda PCX για το 2018 – τότε η σελίδα Welovehonda που δημοσιεύει φωτογραφία teaser του ολοκαίνουργιου, “All New PCX” όπως αναφέρει, έχει παραπλανήσει όλο τον κόσμο…

Μέσω της διαδικτυακής κοινότητας η Honda Motor (AHM), ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σκούτερ και μοτοσυκλετών στην Ινδονησία, κι ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο, ανακοίνωσε με φωτογραφία ότι “σύντομα” έρχεται “ολοκαίνουργιο σκούτερ Honda PCX” για το 2018.

Παρότι το συγκεκριμένης, νέας εμφάνισης Honda PCX έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σαν ηλεκτρικό και υβριδικό μοντέλο για το νέο έτος, στην έκθεση του Tokyo Μotoshow 2017 τον Οκτώβριο που μας πέρασε (πατήστε εδώ), η ανάρτηση στο Facebook φαίνεται να αφορά σε ένα PCX με συμβατικό κινητήρα.

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν, στο Τόκιο δοκιμάστηκε το νέο, δυναμικό, βελτιωμένο και εκλεπτυσμένο design του σκούτερ, το οποίο θα περάσει άμεσα στην παραγωγή από το ινδονησιακό εργοστάσιο της Honda και θα εμφανιστεί σύντομα στην εκεί αγορά.

Και φυσικά αμέσως μετά θα έχουν σειρά οι ευρωπαϊκές αγορές.

Στο παρελθόν υπήρξαν πληροφορίες που έλεγαν ότι η Honda θα αντιδρούσε σύντομα με ένα ανανεωμένο Honda PCX 150 απέναντι στο Yamaha NMax 155 ABS, το οποίο πετυχαίνει καλύτερες επιδόσεις.

Μια τέτοια ανανέωση για το PCX ακούγεται λογική τη στιγμή που η Honda θέλει να αντιμετωπίσει δυναμικά την επίθεση της Yamaha και παράλληλα να επανακτήσει μερίδιο στην κατηγορία των σκούτερ 150 κυβικών, με μεσαίας διαμέτρου τροχούς.

Σύντομα θα ξέρουμε αν η ανακοίνωση-teaser της Honda Ινδονησίας… ήταν πραγματική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ