fbpx

HONDA ROADTRIPS 2017: Η ολοκλήρωση

10 μέρες, 3.200 χιλιόμετρα

Επέστρεψαν οι τέσσερις τυχεροί αναβάτες του Honda Roadtrips 2017 από το μεγάλο ταξίδι της Honda πάνω στα maxi scooter X-ADV, φέρνοντας μαζί τους εμπειρίες και εικόνες από τις 10 ημέρες στους δρόμους της Νότιας Ιταλίας.

Οι σελίδες του Facebook φιλοξένησαν τις φωτογραφίες του Honda Roadtrips 2017 με τους συμμετέχοντες αναβάτες σε ρόλο πρωταγωνιστών, πάνω στα Honda Χ- ADV 750, που ήταν τα “όπλα” τους στο ταξίδι.

Κάνοντας το καλύτερο ντεμπούτο τους – μετά την είσοδό τους στην ελληνική αγορά – τα μεγάλα maxi scooter της Honda μετέφεραν με τον καλύτερο τρόπο τους Έλληνες αναβάτες όχι μόνο στην άσφαλτο, αλλά και τους χωματόδρομους, αλλά και το ηφαίστιο της Αίτνας, απ’ όπου οι φωτογραφίες και το βίντεο δείχνουν ένα ιδιαίτερα επιβλητικό τοπίο.

Το Honda Roadtrips 2017 ξεκίνησε την Παρασκευή 14 Ιουλίου από την Ελλάδα, πάνω σε ειδικά διαμορφωμένα Honda XADV, με προορισμό τη Νότια Ιταλία για ένα μοναδικό βιωματικό ταξίδι περιπέτειας.

Μέσω των τεσσάρων πρωταγωνιστών-αναβατών και μέσω του Facebook, παρακολούθησαν από κοντά το ταξίδι, ζώντας μαζί τους την εμπειρία των 3.200 χιλιόμετρων και 20 διαφορετικές ιταλικές πόλεις.

Η Ιταλία στα καλύτερά της. Καλός καιρός, όμορφα τοπία, πόλεις και κωμοπόλεις, ευχάριστα και άνετα σκούτερ, όρεξη για ταξίδι. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Στη διαδικασία για την εύρεση των 4 τυχερών του φετινού Honda Roadtrips 2017 δήλωσαν συμμετοχή πάνω από 11.500 αναβάτες, με την τελική επιλογή να γίνεται μετά από ένα 2ήμερο Honda Adventure Camp στην πίστα του Άγιου Κοσμά.

Δείτε περισσότερα από το Honda Roadtrips 2017 στους συνδέσμους

www.hondaroadtrips.gr, www.facebook.com/HondaMotoGreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ