fbpx

Daytona Dyneta 50: To “προχωρημένο” ρετρο-ηλεκτρικό

Αvant garde λειτουργικότητα

Το ηλεκτρικό Daytona Dyneta 50 αποτελεί ουσιαστικά μια σχεδιαστική άσκηση για το πώς η τεχνολογία και η λειτουργικότητα, μπορούν να συνδυαστούν με την κομψότητα. Εμπνευσμένο από την avant garde αισθητική, το Dyneta 50 έρχεται να προσθέσει ένα απαράμιλλο στυλ στις καθημερινές μετακινήσεις, ενώ παράλληλα προσφέρει τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης και της πρακτικότητας.

Η “καρδιά” του Daytona Dyneta 50, ο ηλεκτροκινητήρας με τη μέγιστη στιγμιαία ισχύ των 2.200W και των 35Nm ροπής, είναι ένας από τους ισχυρότερους της κατηγορίας του.

Διαθέτει τρία προγράμματα λειτουργίας (eco/ normal / sport) αλλά και όπισθεν (R), καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις της καθημερινής μετακίνησης.

Όλα τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED, με τον κομψό κεντρικό προβολέα να είναι τοποθετημένος πάνω στο τιμόνι. Επιπλέον, στο μπροστινό μέρος της ποδιάς έχουν τοποθετηθεί τα φώτα ημέρας (DRL), προσθέτοντας μιας ιδιαίτερης αισθητικής πινελιά στον συνολικό σχεδιασμό του Dyneta 50.

O αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα φουλφέις κράνος μαζί με μικροαντικείμενα, ενώ το επίπεδο πάτωμα με μήκος 300mm και πλάτος 400mm δίνει τη δυνατότητα για μεταφορά πραγμάτων με μεγάλο όγκο, αλλά και μεγάλη άνεση στον αναβάτη.

Αντίστοιχη φροντίδα έχει δοθεί και για το συνεπιβάτη, στον οποίο αναλογεί ένα μεγάλο και ευρύχωρο κομμάτι της σέλας, με τα κομψά αναδιπλούμενα μαρσπιέ και τις μεγάλες χειρολαβές να του προσφέρουν άνεση και εξαιρετική στήριξη.

 

Στον τομέα της ασφάλειας, το Dyneta 50 διαθέτει δύο μεγάλα δισκόφρενα 220mm (ένα για κάθε τροχό) με δαγκάνες δύο εμβόλων.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του Dyneta 50, είναι ότι μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα μοτοποδηλάτου (ΑΜ) και φυσικά με δίπλωμα αυτοκινήτου –εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις.

Με μπαταρία λιθίου 60V-32Ah, η αυτονομία του φτάνει τα 66 χιλιόμετρα, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης και η μέση κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 3,4KWh/100km.

Η τιμή του έχει καθοριστεί στα €1.865 και μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες: daytona-electric.gr

Dyneta 50: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΒΑΡΟΣ

 

ΜΗΚΟΣ – ΠΛΑΤΟΣ – ΥΨΟΣ

1840 x 710 x 1100mm

ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ

1320 mm

ΒΑΡΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ)

71 Kg

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ / ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

 

ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ

2200W

ΣΥΝΕΧΗΣ ΙΣΧΥΣ

2000W

ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ

35 Nm

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

45 km/h

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
(ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ)

έως 66km

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

3,4 kWh/ 100km

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΣΗΣ
(πλήρως φορτωμένο | από 0 km/hr)

15%

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

1/2/3/R

ΜΠΑΤΑΡΙΑ

 

ΤΥΠΟΣ

Λιθίου

ΤΑΣΗ – ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

60V – 32Ah

ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

8 ώρες

ΒΑΡΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

12 Kg

ΤΡΟΧΟΙ / ΖΑΝΤΕΣ/ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 

ΤΡΟΧΟΙ

3.50-10

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ

220mm Δίσκος
με διπίστονη δαγκάνα

ΟΠΙΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ

220mm Δίσκος
με διπίστονη δαγκάνα

ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ

Τηλεσκοπικό πιρούνιØ31

ΟΠΙΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Δύο Αμορτισέρ
με ρύθμιση προφόρτισης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ