fbpx

SYM ROAD TRIP: Magna Grecia 2017

Νότια Ιταλία και 30 Cruisym

Ένα μοναδικό ταξίδι πάνω σε σκούτερ. Οκτώ ημέρες, 30 σκούτερ SYM Cruisym 300 και παραπάνω από 2.500 χιλιόμετρα στη Νότια Ιταλία.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η αντιπροσωπεία των SYM στην Ελλάδα, Γκοργκόλης ΑΕ, διοργανώνει την ετήσια ταξιδιωτική εμπειρία SYM Road Trip, πάνω σε σκούτερ της ταϊβανέζικης εταιρίας.

Τριάντα SYM Cruisym 300 θα διανύσουν για οκτώ μέρες μια διαδρομή που θα ακολουθεί τα αρχαία ελληνικά μονοπάτια και τις πόλεις στην Νότια Ιταλία.

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί από 23 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2017 και το καραβάνι θα διανυκτερεύσει στις παρακάτω τοποθεσίες: Cosenza, Giardini Di Naxos, Catania, Palermo, Reggio Calabria, Tarranto.

Στο φετινό SYM Road Trip, πέραν των συνεργατών της Γκοργκόλης ΑΕ, θα συμμετέχει κι ένα τυχερό ζευγάρι με το δικό του Cruisym, κατόπιν κλήρωσης, με την εταιρία να καλύπτει τα έξοδα ταξιδιού.

Η κλήρωση έλαβε μέρος στις εγκαταστάσεις της Γκοργκόλης ΑΕ (Θησέως 312, Καλλιθέα) στις 30/08/2017, με την παρουσία ενδιαφερομένων, αναδεικνύοντας τυχερό τον Γρηγόρη Αργυρόπουλο.

Στην ιστοσελίδα www.roadtrip2017.sym.gr, θα αναρτάται πλούσιο φωτογραφικό υλικό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ στη διεύθυνση www.roadtrip.sym.gr μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τα προηγούμενα ταξίδια SYM Road Trip.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ