fbpx

SYM 2019: Ετοιμάζεται το Maxsym TL, έρχονται ηλεκτρικά

Θα επενδύσει σε νέα μοντέλα και σε ηλεκτρικά σκούτερ

Τα σχέδια της εταιρίας αποκάλυψε πρόσφατα σε εκδήλωση ο πρόεδρος της SYM – Sanyang Motor για το μέλλον, λέγοντας ότι όχι μόνο εξελίσσονται νέα μοντέλα σκούτερ, όπως το πολυαναμενόμενο Maxsym TL, αλλά θα παρουσιαστούν σύντομα και ηλεκτρικά μοντέλα.

H περσινή χρονιά έκλεισε για την Sanyang με παραπάνω από 200.000 ταξινομήσεις στην τοπική αγορά, στην Ταϊβάν και μαζί με την επιτυχία έρχονται και τα σχέδια για το μέλλον.

Η Sanyang Motor δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια” είπε, σε ελεύθερη μετάφραση ο πρόεδρος της εταιρίας Wu Qingyuan, όσον αφορά τις εξελίξεις στον χώρο των σκούτερ.

Το πιθανότερο είναι αυτή η δήλωση να αποτελεί απάντηση ή πρόθεση απέναντι στα σχέδια της αντίπαλης, επίσης ταϊβανέζικης, Kymco που ανακοίνωσε πρόσφατα την δυναμική της είσοδο στα ηλεκτρικά δίτροχα, μέσω του προγράμματος iOnex (διαβάστε εδώ).

SYM Maxsym TL, 2019

Οι πωλήσεις της SYM μέσα στην Ταϊβάν είναι οι υψηλότερες των τελευταίων εννέα ετών, με το ποσοστό της εταιρίας να ανεβαίνει στο 20% στη συγκεκριμένη αγορά, με στόχο το 23% για το 2018. Όσον αφορά στις εξαγωγές ο στόχος της SYM για άλλη μια χρονιά τοποθετήθηκε στο +20%, με στόχους την ευρωπαϊκή αγορά, τις χώρες της Νοτιο-ανατολικής Ασίας, την Κεντρική και Νότια Αμερική, τις αναπτυσσόμενες αγορές σε Αφρική και Μέση Ανατολή.

Για να καλυφθούν οι στόχοι και η παραγωγή, εκτός των εργοστασίων στην Ταϊβάν τα σκούτερ και οι μοτοσυκλέτες της SYM κατασκευάζονται και στην Κίνα και το Βιετνάμ.

Ο πρόεδρος της εταιρίας Wu Qingyuan δήλωσε επίσης ότι η εξέλιξη και οι δοκιμές του Maxsym TL, του δικύλινδρου maxi scooter (διαβάστε εδώ) – που αναμένεται να περάσει στην παραγωγή μέσα στο επόμενο έτος – συνεχίζονται εντατικά.

Επίσης ότι το project FNX εξελίσσεται από την ευρωπαϊκή ομάδα συνεργατών της εταιρίας, η οποία δουλεύει παράλληλα στη δημιουργία νέων μοντέλων, που πιθανότατα να ταιριάζουν περισσότερο στις ευρωπαϊκές αγορές.

Όσο δε για τα ηλεκτρικά σκούτερ η SYM δεν θα χάσει την ευκαιρία να ακολουθήσει την τάση της εποχής, με τα νέα μοντέλα της να ανακοινώνονται ότι θα παρουσιαστούν στο Σαλόνι του Μιλάνο στο τέλος του 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X