fbpx

SYM: Κέρδισε ένα 8ήμερο ταξίδι στη Νότια Ιταλία

Με Cruisym στη Magna Grecia

Στο φετινό καθιερωμένο ταξίδι SYM Road Trip θα υπάρχουν, μετά από διαγωνισμό, και δυο τυχεροί που θα ταξιδέψουν με το σκούτερ τους, με όλα τα έξοδα του 8ήμερου ταξιδιού πληρωμένα. Αρκεί μόνο το σκούτερ τους να είναι…

Έχεις CRUISYM; Κέρδισε συμμετοχή για 2 άτομα στο καθιερωμένο ROAD TRIP της SYM που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο στη Νότια Ιταλία!” προτρέπει το δελτο τύπου της Γκοργκόλης ΑΕ, αντιπροσώπου των SYM στην Ελλάδα, που αποφάσισε να πάρει δυο τυχερούς με το σκούτερ τους στο καθιερωμένο μεγάλο ταξίδι που κάνει κάθε χρόνο η εταιρία.

Αρκεί οι συμμετέχοντες που θα μπουν στην κλήρωση να είναι ιδιοκτήτες του νέου SYM Cruisym 300i…

Το ταξίδι SYM Road Trip 2017 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου και 30 με 35 σκούτερ της SYM θα διανύσουν μία 8ήμερη διαδρομή, ακολουθώντας τα αρχαία ελληνικά μονοπάτια και πόλεις στην Νότια Ιταλία, την Magna Grecia.

Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν σε: Cosenza, Taormina, Suracuse, Agrigento, Reggio Calabria, Taranto. Eπίσης θα υπάρχουν δυο διανυκτερεύσεις στο καράβι (Ηγουμενίτσα-Μπρίντιζι, Μπρίντιζι- Ηγουμενίτσα).

Η Γκοργκόλης Α.Ε. καλύπτει:

  • Διανυκτερεύσεις σε δίκλινη καμπίνα και δωμάτια ξενοδοχείου
  • Τα εισιτήρια του καραβιού (ζευγάρι και όχημα)
  • Ημιδιατροφή (πρωινό και ένα γεύμα την ημέρα)
  • Διόδια – Βενζίνη
  • Δωρεάν service προετοιμασίας του σκούτερ πριν από την εκδρομή
  • Ασφαλιστική κάλυψη
  • Την εκδρομή συνοδεύει και υποστηρίζει όχημα της εταιρείας για τη μεταφορά προσωπικών σας ειδών

Προϋποθέσεις

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ιδιοκτήτες SYM Cruisym 300, με το οποίο θα πραγματοποιήσουν την εκδρομή. Θα πρέπει να έχουν ελάχιστο χρόνο κατοχής άδειας οδήγησης μοτοσυκλέτας 5 έτη, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους, κατάλληλο εξοπλισμό και να κάνουν δήλωση περί μη αστικής ευθύνης της εταιρείας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31/08 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας με ευπρόσδεκτη την παρουσία των ενδιαφερομένων

Περισσότερες πληροφορίες: www.sym.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ