fbpx

SYM JET14 125 A/C, 2017: Ανακοίνωση τιμής

Ανταγωνισμός μέσα στην πόλη

Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της αντιπροσωπείας της SYM στην Ελλάδα, ανακοινώθηκε η τιμή του ολοκαίνουργιου 125αριού σκούτερ SYM Jet14 125 του 2017.

Βολικών, μικρο-μεσαίων διαστάσεων, ιδανικό για την πόλη είναι το νέο σκούτερ της ταϊβανέζικης εταιρίας που ποντάρει στην ευελιξία και την ευκολία των χειρισμών για να γίνει ένα από τα καλύτερα σκούτερ πόλης.

Το νέο μοντέλο χρησιμοποιεί το όνομα Jet, το οποίο χαρακτηρίζει την οικογένεια των compact scooter της SYM.

Με τροχούς μεσαίων διαστάσεων 14 ιντσών που φροντίζουν τόσο τη σταθερότητα και το πέρασμα ανωμαλιών του δρόμου, όσο και την ζητούμενη γρήγορη απόκριση, με επίπεδο δάπεδο, αλλά και χώρο κάτω από τη σέλα για ένα full face κράνος, το Jet 14 125 φροντίζει και την πρακτικότητα μαζί με τη λειτουργικότητα.

Ο κινητήρας του Jet14 είναι 2βάλβιδος και αερόψυκτος και αποδίδει 10,5 ίππους, στις 8.000 στροφές, η τροφοδοσία είναι με ψεκασμό και η εκκίνησή του γίνεται από μίζα.

Τα φρένα είναι συνδυαζόμενα, αφού το σκούτερ πληροί τις προδιαγραφές Εuro4.

H τιμή που ανακοινώθηκε είναι στα 2.145 ευρώ και αφορά όπως είπαμε και νωρίτερα το μοντέλο με τον αερόψυκτο κινητήρα, γιατί θα υπάρχει και ακριβότερη έκδοση του Jet14 με υγρόψυκτο κινητήρα και σύστημα Start&Stop.

Όπως έχουμε ξαναπεί και όπως γίνεται σαφές από τα τεχνικά  χαρακτηριστικά και τη μορφή του νέου σκούτερ της SYM, εμπορικός αντίπαλος είναι το Honda PCX 125.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και την ημερομηνία άφιξής του SYM Jet14 125 A/C θα έχουμε σύντομα, οπότε… μείνετε συντονισμένοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ