fbpx

Peugeot: Επιστρέφει στην Ελλάδα μέσω του Ομίλου Σαρακάκη

Η ιστορική φίρμα επιστρέφει στην Ελλάδα

Με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια ανακοινώνει ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη μία ακόμη δυνατή συνεργασία με τον παλαιότερο κατασκευαστή μηχανοκίνητων δίκυκλων, την εμβληματική Peugeot Motorcycles.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ένας επιχειρηματικός όμιλος που μετρά πάνω από έναν αιώνα ζωής και ηγετικής παρουσίας στον κλάδο της αυτοκίνησης και της μετακίνησης στην Ελλάδα, και  που έχει συνδέσει το όνομά του με την αντιπροσώπευση ισχυρών, διαχρονικών, αξιόπιστων και διεθνώς αναγνωρισμένων εταιριών, ανακοίνωσε τη νέα του συνεργασία με την Peugeot Motorcycles.

Η Peugeot,  η οποία στην παρούσα φάση κατασκευάζει μόνο σκούτερ, έχοντας στα άμεσα σχέδιά της την επιστροφή στην κατασκευή μοτοσυκλετών, αντιπροσωπευόταν εδώ και χρόνια από την εταιρία Τeomoto, η οποία αποχώρησε από τον χώρο των δύο τροχών.

H συνεργασία της Peugeot Motorcycles με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ιστορική εταιρία στην Ελλάδα.

Με 125 χρόνια ιστορίας, η Peugeot Motorcycles είναι μια παγκόσμια μάρκα που έχει να επιδείξει τεχνογνωσία, ακρίβεια, κουλτούρα, κομψότητα και επινοητικότητα, πάντα υπηρετώντας τον άνθρωπο μέσω της ισχυρής γαλλικής κληρονομιάς της.

Η λέξη Allure, την οποία χρησιμοποιεί η Peugeot στα ακριβότερα μοντέλα της, σημαίνει Σαγήνη και είναι αυτή που εύστοχα χαρακτηρίζει τα προϊόντα της, μέσω της ιδιαίτερης, γαλλικής σχεδίασης που διαθέτουν.


Για την Peugeot Motorcycles ‘Η Δύναμη της Σαγήνης’ είναι η εμπειρία που βιώνει κανείς με τα προϊόντα, και τις υπηρεσίες που προσφέρει η γαλλική μάρκα.

Η Peugeot Motocycles μοιράζεται όλα τα θεμελιώδη στοιχεία ταυτότητας και σχεδιασμού της διάσημης γαλλικής μάρκας με σήμα το Λιοντάρι.

Η φιλοσοφία της Peugeot Motorcycles έρχεται να ταυτιστεί απόλυτα με το όραμα του Ομίλου Σαρακάκη που θα προσφέρει στο αμέσως επόμενο διάστημα, στην ελληνική αγορά την καλύτερη εκδοχή της Peugeot στους δύο τροχούς, συνεχίζοντας την παράδοση αντιπροσώπευσης καινοτόμων και τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X