fbpx

Kymco, Honda και Yamaha συμμετέχουν στο Athens Motoshow 2022

Έκθεση δύο τροχών στην Αθήνα

Kymco, Honda και Yamaha θα συμμετέχουν στο Athens Motoshow 2022, που ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 και θα έχει διάρκεια μέχρι και την Κυριακή 10 Απριλίου 2022.

Το Athens Motoshow 2022 θα πραγματοποιηθεί στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του παλιού αμαξοστασίου του Ο.ΣΥ. στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ερμού στον Κεραμεικό.

Πρόκειται για ένα χώρο στεγασμένο αλλά και σε ανοιχτό όπου και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την Πέμπτη 7 Απριλίου ξεκινάει η έκθεση και εκεί οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλες τις μοτοσυκλέτες της Voge, τα σκούτερ της Kymco, καθώς και τα ηλεκτρικά μοντέλα της Yadea Electric Mobility σε μια πρώτη πανελλήνια παρουσίαση!

Ο Όμιλος Yadea, ο οποίος αντιπροσωπεύεται πλέον επίσημα από τη Mototrend SA, είναι ένας κατασκευαστής υψηλών προδιαγραφών που εξελίσσει και παράγει ηλεκτρικά δίκυκλα με τεχνολογία αιχμής (μοτοποδήλατα, scooter, πατίνια).

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παραγωγική δύναμη ηλεκτρικών δικύκλων στον κόσμο. Διαθέτει 8 εργοστάσια και τα προϊόντα του διατίθενται ήδη σε 90 χώρες μέσα από 40.000 σημεία πώλησης. Μέσα σε 20 χρόνια έχει διαθέσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ηλεκτρικά δίτροχα ανά τον πλανήτη!

H Honda Moto Saracakis θα έχει παρουσία σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο οποίο θα υπάρχει και αναφορά στα 100 χρόνια που συμπληρώνει φέτος ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη από την ίδρυσή του.

Η ιστορία του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη με τη Honda ξεκινάει το 1959, όταν ο Ιωάννης Δ. Σαρακάκης γνωρίστηκε με τη Honda Motor κατά τη διάρκεια της πρώτης αγωνιστικής παρουσίας της Honda στην Ευρώπη στον αγώνα Isle of Man TT Εκεί αποφασίζει να γίνει ο πρώτος Εισαγωγέας – Διανομέας της Honda στην Ελλάδα κάτι το οποίο επισημοποιείται το 1963 με την υπογραφή της αντίστοιχης συμφωνίας με τη Honda.

Επιπλέον, στο περίπτερο της Honda Moto Saracakis, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη νέα διαφημιστική της καμπάνια η οποία εστιάζει στους διάσημους Πρεσβευτές – Αγωνιζομένους της Honda Moto παγκοσμίως, την πολύτιμη κληρονομιά της μάρκας, τη νοοτροπία και το πάθος του αναβάτη-οδηγού και βεβαίως στη δύναμη των ονείρων.

Στο περίπτερο της Honda Moto Saracakis, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν, να περιεργαστούν και να πάρουν πληροφορίες για την πλήρη γκάμα της μάρκας που φέτος είναι ιδιαίτερα πλούσια καθώς προσφέρει νέα και αναβαθμισμένα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες όπως Scooters, Cubs, Adventure, Street, OffRoad, Touring, 125cc και Super Sport.

Μεταξύ άλλων, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν τα ολοκαίνουργια μοντέλα της Honda όπως η μοτοσυκλέτα NT1100 με την οποία εγκαινιάζεται μία ‘New Touring’ εποχή για τη μάρκα, το πρωτοποριακό Adventure scooter ADV350 αλλά και όλα τα scooter συμπεριλαμβανομένων αυτών των 125 κ.εκ. που είναι κατάλληλα και για τους κατόχους άδειας οδήγησης αυτοκινήτου.

Για ακόμη μια χρονιά η Yamaha Μοτοδυναμική θα συμμετάσχει στο Athens Motoshow, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους των 2 τροχών να δουν από κοντά τα μοντέλα που τους ενδιαφέρουν.

  • Ειδικότερα από πλευράς Yamaha θα παρουσιαστούν:
  • Το νέο Yamaha TMAX Tech Max με την TFT οθόνη 7 ιντσών
  • Την Yamaha R7
  • Την Ténéré 700 World Raid με τα δύο ρεζερβουάρ καυσίμου μεγάλης χωρητικότητας 23 λίτρων
  • Τις νέες XSR900 και MT03
  • Τα 125άρια σκούτερ ΝΜΑΧ125 και ΧΜΑΧ125, καθώς και από την XSR125.

Προϋπόθεση για την είσοδο στην έκθεση είναι η χρήση μάσκας και η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X