fbpx

Yadea: Η Νο1 στον κόσμο στα ηλεκτρικά σκούτερ έρχεται στην Ελλάδα!

Η Mototrend SA αντιπροσωπεύει τη Yadea

Mεγάλα νέα για το χώρο των ηλεκτροκίνητων σκούτερ: η γνωστή εταιρία Mototrend SA ανέλαβε την αντιπροσωπεία της Yadea, της κινεζικής εταιρίας που είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο στο χώρο των δύο τροχών και η μεγαλύτερη στο χώρο των ηλεκτροκίνητων σκούτερ!

Η Mototrend SA, γνωστή στην ελληνική αγορά από την αντιπροσώπευση των σκούτερ της Kymco, των μοτοσυκλετών της Voge και των μοτοσυκλετών και σκούτερ Gemini, θα αντιπροσωπεύει πλέον και την Yadea. 

Πρόκειται για την εταιρία στην οποία είχαμε αναφερθεί στο παρελθόν στο Scooternet και πιο συγκεκριμένα τον Αύγουστο του ’21, σε ένα άρθρο με τον τίτλο “Θυμηθείτε αυτό το όνομα, γιατί έχει μέλλον” (διαβάστε εδώ).

Η Yadea έκλεισε το 2021 καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση των πωλήσεων παγκοσμίως (!) πίσω από την Honda, αφού κατάφερε να πουλήσει 5,8 εκατομμύρια ηλεκτρικά σκούτερ, κυρίως στην κινεζική αγορά!

Η εταιρία επεκτείνει πλέον δυναμικά τις δραστηριότητές της και στην ευρωπαϊκή αγορά, ενώ στη Μ. Βρετανία έχει ήδη φτάσει στην κορυφή των πωλήσεων στα ηλεκτροκίνητα.

Όπως γράφαμε και στο αφιέρωμά μας “Τα τελευταία χρόνια, η Yadea επιχειρεί ένα άνοιγμα σε νέες αναπτυσσόμενες και ανεπτυγμένες αγορές, έχοντας εδραιώσει ήδη ένα δίκτυο με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο και 1.900 αντιπροσώπους”.

Ο Όμιλος Yadea είναι ένας κατασκευαστής υψηλών προδιαγραφών που εξελίσσει και παράγει ηλεκτρικά δίκυκλα με τεχνολογία αιχμής (μοτοποδήλατα, σκούτερ, πατίνια). Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παραγωγική δύναμη ηλεκτρικών δικύκλων στον κόσμο.

Διαθέτει 8 εργοστάσια και τα προϊόντα της διατίθενται ήδη σε 90 χώρες, μέσα από 40.000 σημεία πώλησης. Μέσα σε 20 χρόνια έχει διαθέσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ηλεκτρικά δίτροχα ανά τον πλανήτη!

Την Πέμπτη 7 Απριλίου, στην έκθεση Athens Motoshow, στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στην Αθήνα, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα σκούτερ της Yadea Electric Mobility, σε μια πρώτη Πανελλήνια παρουσίαση.

Παρακολουθήστε παρακάτω το video της Yadea με πρωταγωνιστή τον Vin Diesel!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ