fbpx

3ο SCOOTER RALLY AΝΤΟΧΗΣ: Επανέρχεται…

Για τα σκούτερ, τις μοτοσυκλέτες και τους αναβάτες τους

Το 3ο Scooter Rally Αντοχής είναι και πάλι προ των πυλών. Θα πραγματοποιηθεί την 28η Μαΐου 2017. Πρόκειται για μια διοργάνωση που δημιουργήθηκε με στόχο: να ενώσει μοτοσυκλετιστικές παρέες, μοτοσυκλετιστικά club, forum, ανθρώπους με διαφορετική οδηγική εμπειρία, αναβάτες διαφορετικών δικύκλων τόσο σε φιλοσοφία όσο και σε κυβικά.

Το Scooter Rally Αντοχής θέλει να καθιερωθεί σαν ένα πανελλήνιο γεγονός που μπορεί να διεξαχθεί σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας ώστε οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές αυτής της χώρας, να νιώσουν την φύση και να μυρίσουν τις ευωδιές των βουνών των κάμπων και της θάλασσας. “αγώνα – οδοιπορικού”.

Είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να σημειωθεί, ότι δεν υπάρχει κανενός είδους αγωνιστικός χαρακτήρας στην διοργάνωση αυτή και δεν έχει καμιά απολύτως σημασία η ώρα που θα τερματίσει ο κάθε συμμετέχων.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ολοκλήρωση μιας μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης (300-350 χλμ) οδηγώντας 8-10 ώρες περίπου, κυρίως σε επαρχιακό οδικό δίκτυο, με ασφάλεια και φυσικά ακολουθώντας τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στο 3ο Scooter Rally Αντοχής οι συμμετέχοντες μαζεύουν βαθμούς με τρεις τρόπους:

  • Βγάζοντας συγκεκριμένες φωτογραφίες που έχουν ζητηθεί από την διοργάνωση
  • Παίζοντας σε παιχνίδια που έχουν ορισθεί στην διάρκεια της διαδρομής
  • Απαντώντας σε γρίφους που έχουν σχέση με όλη αυτή την περιπέτεια

Αυτός που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, είναι ο νικητής του “αγώνα – παιχνίδι”, ο οποίος κερδίζει το μεγάλο δώρο της διοργάνωσης.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του 1ου και 2ου Scooter Rally Αντοχής που διεξήχθησαν στην Αττική (2015) και Κορινθία- Αργολίδα (2016) αντίστοιχα, το 3ο Scooter Rally Αντοχής, εφέτος μετακομίζει πιο βόρεια και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη αναζητώντας αναβάτες με εκδρομικές ανησυχίες, αντοχές και διάθεση για παιχνίδι και εξερεύνηση.

Τον “αγώνα-οδοιπορικό” θα υποστηρίξουν τρεις από τις δημοφιλέστερες μοτοσυκλετιστικές παρέες της Βορείου Ελλάδας – το Scooter Club Hellas, το Tmax club και η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Αναβατών Ελλάδας (ΜΟΤΟ.Λ.Α.Ε) Rider’s Club Hellas – αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η δημιουργική συνεργασία έχει μόνο θετικά αποτελέσματα και βοηθάει έτσι ώστε, όλοι να περνάμε πραγματικά καλά, κάτι που στις μέρες μας το έχουμε ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια του θα αναπτυχθεί η ομαδικότητα και η συντροφικότητα μεταξύ των συμμετεχόντων, ενώ στο τέλος οι περισσότεροι θα νοιώθουν σαν να γνωρίζονται καιρό, έχοντας βοηθήσει ο ένας τον άλλο σε απρόοπτα (αναγνώριση σωστής πορείας κλπ.).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι νόμιμοι αναβάτες scooter ή μοτοσυκλέτας, ανεξαρτήτως μάρκας, τύπου ή κυβισμού. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από την Παρασκευή 5/5/2017 μέχρι και Παρασκευή 26/5/2017 και ώρα 23:00 και για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Συνειδητοποιημένοι ταξιδιάρηδες έως και αρχάριοι, άντρες και γυναίκες με συνεπιβάτη ή χωρίς που θέλουν να εξερευνήσουν τις δικές τους δυνατότητες και αντοχές, οδηγώντας το δίτροχό τους είναι δεκτοί.

Στον τερματισμό θα απονεμηθούν στους συμμετέχοντες αναμνηστικά και διπλώματα, ενώ λίγες μέρες μετά θα γίνει η εκδήλωση απονομής για τις πρώτες θέσεις με τα μεγάλα έπαθλα.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Το 3ο Scooter Rally Αντοχής θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και δυο μέρες πριν.

Περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/ScooterRally

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ