fbpx

Αυστραλία: 24ωρος αγώνας με 50άρια σκούτερ

Δηλώστε συμμετοχή… στην Αυστραλία

Το έκαναν το θαύμα τους πάλι οι τύποι, που ζούν στο “κάτω μέρος της γης”. Οι Αυστραλοί συνάδελφοι σκουτερίστες διοργανώνουν έναν 24ωρο αγώνα με σκούτερ, πηγαίνοντας κόντρα στο κατεστημένο που θέλει τα scoooter να είναι απλοί καθημερινοί μεταφορείς πόλης.

 

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 24 ομάδες με τρεις αναβάτες η κάθε μια, θα συμμετέχουν στις “24 ώρες του Λεμίνζ” (από τις “24 ώρες του Λεμάν”) που είναι ένας 24ωρος αγώνας αντοχής, που σαν στόχο έχει να αναδείξει το πιο αποτελεσματικό και ανθεκτικό…. κρατηθείτε… 50άρι σκούτερ!

Ναι, γιατί ξεχάσαμε να σας πούμε ότι το “Λεμίνζ” γίνεται με πενηντάρια σκούτερ…

 

Ο αγώνας γίνεται στο τουριστικό Gold Coast της ανατολικής ακτής της χώρας και διοργανώνεται από την αντιπροσωπεία των σκούτερ TGB της Αυστραλίας, διανύει μέσα σε 24 ώρες σχεδόν 1.200 χιλιόμετρα και 2.000 γύρους παρακαλώ, μέσα στην πίστα Gold Coast Parklands.

Παράλληλα με τον αγώνα θα υπάρξει και προσπάθεια από τον αγωνιζόμενο Μαρκ Μπράουν να καταρίψει το ρεκόρ Guinness, που αφορά στη διάνυση των περισσοτέρων χιλιομέτρων μέσα σε 24 ώρες με 50άρι. Το ρεκόρ κατέχει μέχρι σήμερα ο έφηβος Τζέηκ Ντόλαν με 1.178 χιλιόμετρα μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο.

Το ναι, το ξέρουμε πως κάποιοι από εσάς ήθελαν να λάβουν μέρος, αλλά δυστυχώς οι διοργανωτές μας ειδοποίησαν τελευταία στιγμή για τον αγώνα… κι άσε που πέφτει λίγο μακριά από την Αθήνα (ε, και τις άλλες πόλεις της Ελλάδας) η πίστα. Του χρόνου, του χρόνου θα λάβουμε μέρος, όλοι μαζί… μην απογοητεύεστε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ