fbpx

TΜΑΧ HELLAS CLUB: ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Καφές… με βίδες

 Τεχνικό σεμινάριο διοργάνωσε το “ΤΜΑΧ Hellas Club” στο Ζάππειο, με θέμα – τι άλλο; – τα εσωτερικά μηχανικά μέρη και μηχανολογικές λεπτομέρειες των αγαπημένων τους Yamaha ΤΜΑΧ 500 και 530.

Κι όταν λέμε “στο Ζάππειο” εννοούμε καφετέρια του Ζαππείου, αν και, εδώ που τα λέμε, δεν θα ήταν άσχημα να μαζευόμαστε όλα τα σκούτερ μαζί και “να κλείναμε το Ζάππειο” και να δείχναμε τον όγκο και τη δύναμή μας. Πάντως τη δύναμή του το “ΤΜΑΧ Hellas Club” την έδειξε στην προκειμένη εκδήλωση, αφού το πεζοδρόμιο απέναντι από την καφετέρια, “γέμισε με ΤΜΑΧ”.

Μια εντυπωσιακή εικόνα που αντικατοπτρίζει και τη θέρμη των μελών του club, όσον αφορά το ενδιαφέρον πάνω στο αντικείμενό τους.

Το σεμινάριο έγινε από τον μηχανικό της Yamaha κ. Σταύρο Δελαμάνη, ο οποίος είχε φτιάξει μια προσεγμένη παρουσίαση σχετικά με όλα τα ΤΜΑΧ από το πρώτο μοντέλο του 2001-μέχρι σήμερα, δίνοντας πλήθος τεχνικών λεπτομερειών και πολλές εξηγήσεις. Μαζί του είχε φέρει και έναν κινητήρα (!) ΤΜΑΧ στον οποίο άνοιγαν τα καπάκια του, έτσι ώστε να επιδεικνύονται επιτόπου διάφορες λεπτομέρειες λειτουργίας, κατασκευής, κ.λπ.

Μετά την παρουσίαση, ο κ. Δελαμάνης δέχθηκε πλήθος ερωτήσεων που – ως συνήθως στην περίπτωση των αναβατών σκούτερ – περιστράφηκαν γύρω από τις “μπίλιες, τα φυγοκεντρικά και τις βελτιώσεις αυτών”. Το γκάζι ουδείς εμίσησε, ως γνωστόν, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε ένα αγαπητό σκούτερ ανά τον κόσμο, όπως το ΤΜΑΧ.

Περισσότερες πληροφορίες για το club: www.tmaxhellas.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X