fbpx

SYM 2020: Δεκατρία σκούτερ 125 κυβικών

 Ένα για τον καθένα

Από μια γκάμα 13 μοντέλων σκούτερ με κινητήρες 125 κυβικών μπορεί να διαλέξει κάποιος από την SYM, με τιμές που ξεκινούν μόλις κάτω από τα 1,8 χιλιάδες ευρώ και φτάνουν, στην ακριβότερη περίπτωση, τα 2.495 ευρώ.

Ο καθένας θα βρει αυτό που του ταιριάζει μέσα από την πλούσια προσφορά της ταϊβανέζικης SYM για την ελληνική αγορά.

Υπάρχουν σκούτερ που είναι χαμηλά με μικρούς τροχούς, υπάρχουν και σκούτερ με μεγάλης διαμέτρου τροχούς που θα ταιριάξουν στους πιο υψηλόσωμους αναβάτες.  Υπάρχουν σκούτερ που φιλοξενούν πιο άνετα συνεπιβάτες και άλλα που είναι κυρίως για ένα άτομο, ενώ συναντάμε κι ένα σκούτερ για επαγγελματική χρήση με χρήσιμες σχάρες και χώρους.

Όλα αυτά με κινητήρες 125 κυβικών, άλλους αερόψυκτους κι άλλους υγρόψυκτους με χαμηλότερες ή υψηλότερες ιπποδυνάμεις.

Ας τα δούμε ένα προς ένα, πιο προσεκτικά

SYM Jet4 125: 1.795 ευρώ

H απλή πρόταση για μετακίνηση στην πόλη. To φθηνότερο μοντέλο της κατηγορίας των 125 κυβικών για την SYM.

Έχει τροχούς 12 ιντσών και επίπεδο δάπεδο, αλλά και χαμηλή σέλα για ευκολία στη χρήση και στη μεταφορά τσαντών κ.λπ. Έχει κινητήρα 10,5 ίππων και ζυγίζει 117 κιλά. Το δισκόφρενο μπροστά και το ταμπούρο πίσω συνδυάζονται από σύστημα πέδησης CBS.

Περισσότερα: www.sym.gr

SYM Mask 125: 1.795 ευρώ

Το κομψό σκουτεράκι με τον προβολέα στην ποδιά προτείνεται για αρχάριους και αρχάριες που θέλουν ένα εύκολο δίτροχο για καθημερινή μετακίνηση.

Με χαμηλό βάρος 115 κιλών και αερόψυκτο κινητήρα 10,5 ίππων, θα γίνει πολύ εύχρηστο λόγω του χαμηλού ύψους της σέλας, αλλά και χάρη στον αποθηκευτικό χώρο κάτω από αυτήν.

Περισσότερα: www.sym.gr

SYM Crox 125: 1.895 ευρώ

Νεανικό στυλ που παραπέμπει σε ύφος Adventure και χωμάτινες διαδρομές, με λάστιχα “χοντρά” και τρακτερωτά. Φοράει κι αυτό τον αερόψυκτο κινητήρα 10,5 ίππων και το βάρος του είναι χαμηλό στα 113 κιλά.

Είναι όμως περισσότερο η εμφάνιση αυτή που το κάνει να ξεχωρίζει, αφού έχει δυο προβολείς μπροστά, κάτω από το γυμνό τιμόνι, φυσούνες στο πιρούνι, χούφτες στην άκρη του τιμονιού και γενικά όλον αυτόν τον αέρα του σκληροτράχηλου εργαλείου.

Περισσότερα: www.sym.gr

SYM Symphony S 125: 1.945 ευρώ

Ο “ευρωπαϊκός αέρας” που κομίζει με την εμφάνισή του αυτό το κομψό 125άρι της SYM,  τονίζεται από τη διχρωμία που δημιουργεί η σέλα με κάλυμμα χρώματος βυσσινί.

Μεγάλοι τροχοί 16 ιντσών και δισκόφρενα μπροστά και πίσω (συνδυασμένη πέδηση CBS) και βάρος 119 κιλών για το σκούτερ πόλης με επίπεδο δάπεδο.

Περισσότερα: www.sym.gr

SYM Symphony SR 125 ABS: 1.995 ευρώ

Απόγονος του επι σειρά ετών best seller σκούτερ στην Ελλάδα Symphony SR με ύφος δυναμικό, συγκρατημένης επιθετικότητας.

Επίπεδο δάπεδο και 16άρηδες τροχοί και εδώ, μεγαλύτερες διαστάσεις και μεταξόνιο. Υπάρχουν δισκόφρενα και στους δυο τροχούς, κυματιστά μάλιστα με σύστημα ABS. Και αυτό το μοντέλο της SYM έχει τιμή κάτω από τις 2,0 χιλιάδες ευρώ.

Περισσότερα: www.sym.gr

SYM Fiddle-III 125: 1.995 ευρώ, Fiddle-III 125 Top Box: 2.065 ευρώ

Δυο εκδόσεις εδώ με ή χωρίς βαλιτσάκι ουράς (top box). To πρώτο κοστίζει 1.995 ευρώ και το δεύτερο 70 ευρώ ακριβότερα.

Μικρό ύψος σέλας και μεγάλο επίπεδο, βολικό δάπεδο με τροχούς 12 ιντσών για το κλασικών γραμμών σκούτερ της SYM. Η κομψότητά του ταιριάζει περισσότερο σε κοπέλες, αλλά και σε αυτούς που προτιμούν τις ρετρό αναφορές του παρελθόντος. Δισκόφρενα μπροστά και πίσω (και CBS), μικρό μέγεθος και βάρος και πολύ εύκολη χρήση στην πόλη.

Περισσότερα Fiddle-III 125: www.sym.gr

Περισσότερα Fiddle-III 125 Top Box: www.sym.gr

SYM Symphony ST 125i CBS: 2.045 ευρώ, Symphony ST 125i L/C ABS: 2.195 ευρώ

Δυο εκδόσεις πάνω στο ίδιο θέμα. Το συνολικό πακέτο είναι αυτό του best seller μοντέλου στην Ελλάδα, του SYM Symphony ST 200i ABS, άρα ευρύτατα αποδεκτό και προτιμητέο από μεγάλο κοινό. Δεκαεξάρηδες τροχοί και επίπεδο δάπεδο, εμφάνιση σοβαρή και δυναμική ταυτόχρονα.

Δισκόφρενα μπροστά και πίσω, στο βασικό μοντέλο με σύστημα CBS και στο ακριβότερο με ABS. Το πρώτο έχει αερόψυκτο κινητήρα απόδοσης 10,5 ίππων και το δεύτερο υγρόψυκτο κινητήρα 11,5 ίππων. Η διαφορά στην τιμή τους είναι στα 150 ευρώ.

Περισσότερα ST 125i CBS: www.sym.gr

Περισσότερα ST 125i L/C ABS: www.sym.gr

SYM Jet14 125 Α/C: 2.195 ευρώ, SYM Jet14 125 L/C ABS: 2.495 ευρώ

Το σκούτερ best seller της εταιρίας στην κατηγορία των 125 κυβικών. Τα SYM Jet14 έχουν μοντέρνες γραμμές και 14άρηδες τροχούς, διατηρώντας τον προβολέα στο ρύγχος του φέρινγκ και το επίπεδο δάπεδο.

Οι δυο εκδόσεις έχουν σημαντικές διαφορές. Η βασική έχει αερόψυκτο κινητήρα και σύστημα CBS στα φρένα, ενώ η ακριβότερη έχει υγρόψυκτο κινητήρα 11,5 ίππων και σύστημα ABS στα φρένα. Το δεύτερο έχει και λίγο παραπάνω βάρος, στα 135 κιλά.

Περισσότερα 125 Α/C: www.sym.gr

Περισσότερα 125 L/C: www.sym.gr

SYM Mio 125: 2.275 ευρώ

Καλαίσθητο μικρών διαστάσεων σκούτερ με ρετρό γραμμές. Πολύ ελαφρύ στα 99 κιλά, μικρών διαστάσεων και βολικό, ιδανικό για αρχάριους.

Με αερόψυκτο κινητήρα 9,6 ίππων και τροχούς 10 ιντσών. Χαρακτηριστικό είναι το μεγάλο ευρύχωρο δάπεδο που είναι επίπεδο και το γυμνό τιμόνι.

Περισσότερα: www.sym.gr

SYM Symphony 125i Cargo: 1.995 ευρώ

Το Cargo απευθύνεται κυρίως στους επαγγελματίες που ζητούν κάτι αξιόπιστο και καλοφτιαγμένο για τις καθημερινές τους μικρομεταφορές.

Με μονόσελο και μεγάλη σχάρα στο πίσω του μέρος, μαζί με το επίπεδο δάπεδο γίνεται ιδανικό για αυτή τη χρήση, ενώ συγχρόνως έχει τους μεγάλους τροχούς και τα δυο δισκόφρενα στον τομέα της παθητικής ασφάλειας.

Περισσότερα: www.sym.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ