fbpx

SYM Jet14 125 A/C: Με τιμή 1.995 ευρώ

 Προσφορά με 200 ευρώ φθηνότερα

To πρακτικό και βολικό σκούτερ πόλης της δημοφιλούς ταϊβανέζικης εταιρίας αλλάζει την τιμή του και κατεβαίνει κάτω από τις 2.000 ευρώ. Με αυτή την προσφορά το SYM Jet14 125 A/C παρεμβαίνει δυναμικά στη μικρή κατηγορία των 125 κυβικών, προτείνοντας μια συμφέρουσα πρόταση.

Με διαστάσεις που ταιριάζουν σε μεγάλο εύρος αναβατών, τη μοντέρνα και συμπαθητική όψη με τους δυο προβολείς, τους μεσαίας διαμέτρου τροχούς και τα δισκόφρενα σε μπροστινό και οπίσθιο τροχό, το SYM Jet14 125 A/C, αποτελεί μιας πρώτης τάξης λύση για τη μετακίνηση μέσα στην πόλη.

Στα παραπάνω προσθέστε την ευελιξία και την ευκολία των χειρισμών, για πάρει το μοντέλο ακόμα περισσότερους πόντους στο κομμάτι της εργονομίας και της πρακτικότητας.

wp_bannerize group=”last_posts_banner”]

Με τροχούς μεσαίων διαστάσεων 14 ιντσών, που φροντίζουν τόσο τη σταθερότητα και το εύκολο πέρασμα από τις κακοτεχνίες των δρόμων, όσο και τη ζητούμενη γρήγορη απόκριση στους χειρισμούς, με βολικό επίπεδο δάπεδο, αλλά και χώρο κάτω από τη σέλα για ένα full face κράνος.

Ο κινητήρας του Jet14 είναι 2βάλβιδος και αερόψυκτος και αποδίδει 10,5 ίππους, στις 8.000 rpm, η τροφοδοσία γίνεται με ψεκασμό και η εκκίνησή με μίζα.

Τα φρένα είναι συνδυαζόμενα, αφού το σκούτερ πληροί τις προδιαγραφές Εuro4, άρα πατώντας τη μανέτα του πίσω φρένου ενεργοποιείται εν μέρει και το μπροστινό δισκόφρενο.

H τιμή που ανακοινώθηκε είναι στα 1.995 ευρώ, από τα 2.195 ευρώ, μια έκπτωση της τάξης του 10% περίπου.

Περισσότερες πληροφορίες: www.sym.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ