fbpx

SYM SYMPHONY SR 125i ABS: Tώρα με ABS

 Συνεχίζει… ακάθεκτο

Με μια ακόμα βελτίωση συνεχίζει την μακρά πορεία του στην ελληνική αγορά το SYM Symphony SR με κινητήρα 125 κυβικών και ABS πλέον στον εξοπλισμό του.

Πέρσι τέτοιο καιρό γράφαμε για το πόσο “Σεμνά και ταπεινά” συνεχίζει την καλή του παρουσία στην κατηγορία των 125 κυβικών το “αειθαλές” SYM Symphony SR 125, καλύπτοντας με τον δικό του τρόπο τις ανάγκες μετακίνησης των ανθρώπων της πόλης.

Τώρα, για άλλη μια φορά το SR δέχτηκε μια αλλαγή, εκμοντερνίζεται και αναβαθμίζεται. Έτσι πέρα από τις προδιαγραφές Euro4 που κάλυψε πέρσι, τώρα δέχεται κι ένα σύστημα ABS της Bosch.

Eίναι η χαρακτηριστική του μορφή που έχει συνδεθεί με την ελληνική αγορά, λόγω του ότι το Symphony SR 150 ήταν επί σειρά ετών best seller με πωλήσεις, που δύσκολα πλησίαζαν οι ανταγωνιστές.

Οικείο σχήμα λοιπόν, με κύρια πλεονεκτήματα το επίπεδο δάπεδο και τους τροχούς μεγάλης διαμέτρου, αλλά και τον προβολέα πάνω στην ποδιά.

Το SYM Symphony SR 125i ΑBS Euro4, αύξησε λίγο την τιμή του κατά 100 ευρώ, φτάνοντας τα 1.995 ευρώ προσφέροντας μια αναβάθμιση σε σχέση με το SR 125i CBS o οποίος πέρσι δεν τα είχε πάει καθόλου άσχημα στον τομέα των πωλήσεων, πετυχαίνοντας (παρά 17) 500 πωλήσεις!

Και “σιωπηλά” λοιπόν, εκτός από “σεμνά και ταπεινά” το SR…

Ο κινητήρας – που δέχτηκε αναβαθμίσεις πριν από δυο χρόνια – είναι τετράχρονος, μονοκύλινδρος, αερόψυκτος με 1ΕΕΚ, χωρητικότητα 124cc, δύο βαλβίδες και ιπποδύναμη 10,5 ίππων στις 8.500rpm (ροπή 0,9kgm, στις 7.000rpm).

Οι τροχοί είναι 16 ιντσών και τα ελαστικά 110/70, τα δισκόφρενα κυματιστά, διαμέτρου 226mm μπροστά και πίσω, με σύστημα ΑBS της Bosch στον μπροστινό τροχό, όπως είπαμε παραπάνω, που βελτιώνει το φρενάρισμα.

Το βάρος φτάνει τα 120 κιλά και το ντεπόζιτο χωράει 5,4 λίτρα.

Το SYM Symphony SR 125i ΑBS Euro4 κυκλοφορεί σε τέσσερα χρώματα: ένα κομψό νέο καφέ ματ, λευκό, γκρι ματ με σέλα χρώματος μπορντό και μαύρο ματ με σέλα χρώματος μπορντό και η ι τιμή βρίσκεται στα 1.995 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.sym.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ