fbpx

HONDA PCX 125 ABS, 2018: Ήρθε στην Ελλάδα

Ο βασιλιάς πέθανε – ζήτω ο βασιλιάς!

Το Honda PCX125, το σκούτερ της Honda που έκανε τη δική του επανάσταση στα δίτροχα πόλης προσφέροντας τα ιδιαίτερά του χαρακτηριστικά, σημειώνοντας εμπορική επιτυχία και συμπαρασύροντας πλήθος κατασκευαστών προς το δικό του δρόμο, φτάνει στην Ελλάδα δυναμικά ανανεωμένο, σαν μοντέλο 2018.

Όμορφο, νεανικό, με πιο σπορ γραμμές, αλλά και βελτιώσεις ουσίας κάτω από τα πλαστικά του. Η ανανέωση στην περίπτωση του νέου Honda PCX125 ABS είναι και αναβάθμιση και βελτίωση.

Νέο πλαίσιο, ενισχυμένο στα σημεία που επέλεξαν οι μηχανικοί-σχεδιαστές της Honda, χωρίς όμως να χάνει τα παλιά, καλά του χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα αυτά της ευελιξίας και της ευκολίας χρήσης. Μαζί του αναβαθμίστηκε και ο κινητήρας, που τώρα είναι ισχυρότερος.

Μικρές αλλαγές στην εργονομία για περισσότερη άνεση, νέο ύψος σέλας, μεγαλύτερων διαστάσεων ελαστικά, ελαφρύτερες ζάντες ίδιας διαμέτρου (14 ιντσών), φώτα LED, σύστημα εκκίνησης keyless, κ.λπ. είναι μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά του.

Με τιμή 3.290 ευρώ το νέο Honda PCX125 βρίσκεται πλέον στην ελληνική αγορά και τις λεπτομέρειές του μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Με τον προκάτοχό του να έχει ξεπουλήσει (διαβάστε τη δοκιμή του εδώ), έχοντας τιμή προσφοράς στα 500 ευρώ φθηνότερα απ’ ότι το μονέλο του 2018, το μοντέλο σημείωσε μεγάλη άνοδο στην κατάταξη των πωλήσεων σκούτερ στην Ελλάδα, μπαίνοντας μέσα στην πρώτη 10άδα και φτάνοντας μέχρι την 8η θέση.

522 μονάδες πουλήθηκαν μέσα στο 8μηνο του ’18, κάνοντας το PCX το best seller μοντέλο της Honda και το δεύτερο 125άρι σκούτερ σε πωλήσεις στην Ελλάδα.

Γενικά, το Honda PCX125, από τότε που εμφανίστηκε 8 χρόνια πριν, κατάφερε να γίνει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Honda, έχοντας αποσπάσει παραπάνω από 150.000 πωλήσεις.

Συστατικά της επιτυχίας του ήταν και είναι οι compact διαστάσεις, που είναι πολύ βολικές για όλους τους αναβάτες (αρχάριους, έμπειρους) και ένας πολύ φιλικός και οικονομικός σε καύσιμο κινητήρας, κι όλα αυτά με υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Διαβάστε περισσότερα στην ανάλυση που έχουμε κάνει εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.honda-motorcycles.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X